Band smed guitar i hovedet på fan

Under en koncert i Washington fik en fan pludselig en guitar i hovedet

Foto: AP/David Royal
Foto: AP/David Royal

Det britiske band Mumford & Sons består af fire medlemmer, som spiller en blanding af rock og folk-musik, og i øjeblikket turnerer de verden rundt med deres turné 'Gentlemen of the Road'. Med det turnénavn skulle man tro, at der var tale om nogle fredelige fyre på scenen, når de finder guitar og banjo frem.

Men der var ikke meget gentleman over bandets seneste optræden i Walla Walla i Washington. Her valgte forsanger og guitarist Marcus Mumford nemlig af uvisse årsager undervejs at smide sin guitar ud blandt publikum, skriver netmediet TMZ.

Den flyvende guitar passerede 10-15 rækker og ramte en kvinde i hovedet. I en video på mediers hjemmeside er det tydeligt, at kvinden bliver ramt at den flyvende guitar. De omkringstående prøvede efterfølgende at stoppe koncerten og vinke til lægehjælpen. Det vides ikke, hvor slemt kvinden kom til skade, men bandet fortsatte dog ufortrødent koncerten - og det gjorde kvinden også.

Ifølge TMZ var det Mumford & Sons sang 'Ditmas', som fik Marcus Mumford revet med og lod ham blive blive grebet af rock'n'roll-stemningen. Det Grammy-vindende band står også bag hits som 'The Cave' og 'I Will Wait'.

For nyligt fik bandet stor opmærksomhed efter deres medvirken hos talkshow-værten Jimmy Kimmel. Her havde de nemlig lavet en såkaldt mockumentary, som på humoristisk vis skulle vise deres skumle fortid som poppet boyband sammen med netop Jimmy Kimmel.

Bandet, som blev stiftet i 2007, er ikke kommet med nogen officiel udtalelse efter koncerten, og de har heller ikke kommenteret hændelsen på de sociale medier.

9 kommentarer
Vis kommentarer