'Barnebruden' fejrer feminismen med sit vildeste nøgenbillede

Den 22-årige Courtney Stodden springer nu ud som 'fjerdebølge feminist' med super frækt billede

I Danmark har den såkaldte 'fjerdebølge feminisme' markeret sig gennem Nikita Klæstrup, Ekaterina Krarup Andersen og Louise ‘Twerk Queen’ Kjølsen, der har sat et helt nyt fokus på kvindekampen ved at bruge deres seksualitet som et våben i kønskampen. De tre 'fjerdebølge feminister' har blandt andet for ganske nylig gjort sig bemærket i et debatmøde med Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro under Folkemødet på Bornholm.

De tre feminister Nikita Klæstrup, Ektarina Krarup Andersen og Louise Kjølsen aka. Twerk Queen er på vej med et nyt manifest for deres fjerde generations feminisme. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Dansk politik Feminister: - Vi vil reclaime ordet luder

Debatarrangement med 'Girlsquad' på folkemødet 2017. Foto: Rasmus Flindt Danske kendte Nu smider Nikita Klæstrup tøjet på Folkemødet

Men nu er en helt ny uventet spiller kommet på banen i samme feministiske boldgade, nemlig den kun 22-årige Courtney Stodden, der af den amerikanske presse er blevet døbt 'Barnebruden', fordi hun allerede som 16-årig giftede sig med den  34 år ældre amerikanske skuespiller Doug Hutchison, der blandt andet er kendt for filmen 'Den grønne mil'.

Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson. Foto: Allstar Picture Library Kendte Skandaløse sild: Her er de vildeste realitybabes

'Barnebruden' har nemlig for første gang kastet sig ind i noget, der i den grad minder om den danske 'fjerdebølge feminisme' ved at lægge et vildt nøgenbillede af sig selv ud på sin instagram, hvor hun i en ledsagende tekst hylder feminismen.

- Feminisme betyder for mig, at en kvinde skal hylde enhver del af sig selv - hendes hjerne, hjerte, sjæl og krop. Vi er alle smukke på vores egen specielle måde. Jeg lever mit liv ved at tillade mig selv at føle mig stærkere på grund af alle aspekter af mit jeg - heriblandt min krop. Lad aldrig nogen dæmonisere din krop. Din seksualitet. Dit Hjerte. Eller din sjæl. Kvinder lad os stå sammen i fællesskab! Det er år 2017 - og vi styrer.

Skilt fra sin ægtemand
Det har i øvrigt været et hektisk år for den 22-årige  Courtney Stodden, der i februar måned bekræftede, at hun er blevet skilt fra sin 57-årige ægtemand Doug Hutchison, der er fire år ældre end hendes far.

Courtney har selv beskrevet aldersforskellen og en abort som en af grundene bag skilsmissen.

Louise Kjølsen er 28 år og uddannet psykolog. Hun mener, at twerk kan bruges i kampen om ligestilling. Foto: Tariq Mikkel Khan Kendte Twerk Queen: Vil erobre verden med min røv

Her hygger Courtney Stodden sig med sin 34 år ældre ægtemand Doug Hutchison i august sidste år. (Foto: All Over Press)
Her hygger Courtney Stodden sig med sin 34 år ældre ægtemand Doug Hutchison i august sidste år. (Foto: All Over Press)
 

Courtney Stodden i vanlig stil. (foto: All Over Press)
Courtney Stodden i vanlig stil. (foto: All Over Press)
 

Courtney Stodden. (Foto: All Over Press)
Courtney Stodden. (Foto: All Over Press)

Courtney Stodden, (foto; All Over Press)
Courtney Stodden, (foto; All Over Press)
 

1 af 5 Her hygger Courtney Stodden sig med sin 34 år ældre ægtemand Doug Hutchison i august sidste år. (Foto: All Over Press)
2 af 5 Courtney Stodden i vanlig stil. (foto: All Over Press)
3 af 5 Courtney Stodden. (Foto: All Over Press)
4 af 5 Courtney Stodden, (foto; All Over Press)
5 af 5 
92 kommentarer
Vis kommentarer