Beckham: Happy Birthday min kone

Victoria Beckham fyldte 41 år i fredags og fik straks en kærlig fødselsdags hilsen fra sin mand på Facebook

David og Victoria i en kærlig omfavnelse på et gammelt billede, hvor David Beckham har helt blondt hår.(Facebook)
David og Victoria i en kærlig omfavnelse på et gammelt billede, hvor David Beckham har helt blondt hår.(Facebook)

- Happy Birthday wifey.

Så kort kontant og kærligt sagde den tidligere engelske fodboldspiller David Beckham tillykke med fødselsdagen til sin kone  Victoria Beckham, der i fredags fyldte 41 år. Og sammen med de pæne ord, havde David Beckham lagt et billede af ældre dato ud, hvor parret i en noget yngre udgave står og omfavner hinanden kærligt. Billedet er tilsyneladende taget på en strand. Og David Beckham optræder med helt blondt hår.

Se også: Victoria Beckhams diadem skal på auktion

Victoria Beckham fejrede sin fødselsdag sammen med familie og nære venner. Men hun fik også en flot fødselsdags hilsen fra sin kendis-veninde Eva Longoria, der på instagram lagde et billede ud, hvor hun selv står og krammer Victoria Beckham. Billedet blev taget et par dage før fødselsdagen, hvor Eva Longoria og Victoria var ude at spise sammen i Los Angeles.

Til billedet skrev Eva Longoria: Tillykke med fødselsdagen til den mest vidunderlige kvinde både udvendigt og indvendigt.

De to kendis-veninder var i øvrigt ude at spise sammen for at fejre, at Victoria Beckham netop  havde solgt en af sine tøj-kollektioner til den store amerikanske kæde 'Barneys'.

Se også: The Beckhams sælger kæmpepalads

 

 


 

1 af 2 Victoria Beckham og Eva Longoria står her og krammer hinanden.(Foto: INstagram)
2 af 2 David og Victoria i en kærlig omfavnelse på et gammelt billede, hvor David Beckham har helt blondt hår.(Facebook)
32 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!