Beckham hyldes som helt: Hjalp dame, der faldt om

Den tidligere fodboldstjerne tøvede ikke med at hjælpe midt i London

David Beckham får stor ros for sin uselviske handling. Foto: AP
David Beckham får stor ros for sin uselviske handling. Foto: AP

David Beckham hyldes i England for at være en sand godhjertet helt. Årsagen er den 41-årige boldkunstner forleden valgte at handle i stedet for at vende det blinde øje til, da en ældre dame faldt i Londons Kensington-område i fredags og slog hovedet direkte ned i vejen.

Beckham standsede omgående sin bil og hjalp så godt, som han kunne, indtil den professionelle hjælp nåde frem i myldretiden.

Ifølge de engelske medier skaffede den tidligere landsholdsspiller en flaske vand til kvinden, der var faldet. Og så stillede han sin bil, så den sårede kvinde var i sikkerhed for den øvrige trafik i den travle hovedstad.

En talsmand for brandvæsnet i London bekræfter, at David Beckham deltog i redningen.

- Omkring klokken 16.45 bliver brandvæsnet kaldt ud til en ældre kvinde, der er snublet, mens hun krydser vejen. Hun falder og slår sit hoved. David Beckham holdt i nærheden og havde allerede givet hende en flaske vand. Han hjalp, og da redningsmandskabet nåede frem, blev han takket og kunne fortsætte.

David Beckham havde dog ikke mere travlt med at komme væk fra stedet, end at han gav en kop te til redningsmandskabet, da ambulancen var kørt af sted på sygehuset med kvinden.

Beckham er ikke den eneste sportsstjerner, der gerne sætter alt andet til side for at hjælpe andre.

Se også: Prisvinders toiletbesøg skabte latter: Nu fortæller han den dramatiske sandhed

Under det store Sport 2016-show i Herning mellem jul og nytår, stak håndholdspilleren Casper U. Mortensen af sted efter en hjertestarter til en syg mand - selvom hele salen ventede på ham under DRs live-show.

Se også: Blev helt på toilettet: Nu har danskers utrolige historie ramt udlandet

23 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere