Beckham: Knægten stjæler al opmærksomheden

Den 'gamle' fodboldstjerne må grinende se i øjnene, at sønnen nu er mest populær

Nu er dety Brooklyn og ikke David Backham, fans vil have fotos af. Foto: Privat
Nu er dety Brooklyn og ikke David Backham, fans vil have fotos af. Foto: Privat

40 år og kørt ud på et sidespor. Det er hårde odds, men også i al gemytlighed virkeligheden for David Beckham, skriver Dagbladet.

Sønnen - den 16-årige Brooklyn - bliver nemlig mere og mere populær, og nu stjæler han opmærksomheden fra sin 'gamle' far.

David Beckhams telefon blev systematisk aflyttet af 'News of the World', bekræfter en tidligere ansat nu. (Foto: AP/Sean Dempsey) Intl. fodbold - 12. okt. 2015 - kl. 13:31 Nu kommer Beckham-indrømmelsen: Vi gjorde det hele tiden!

Beckham er måske nok en af verdens mest anerkendte fodboldspillere, men efter at han for to år siden stillede fodboldstøvlerne på hylden, har han været hjemmegående husfar, og det trækker ikke store overskrifter i ugepressen.

Madpakker til børnene Brooklyn på 16, Romeo på 14, Cruz på ti og Harper på fire år er nu hans dagligdag, mens fruen - 41-årige Victoria, satser på karrieren som tøjdesigner.

Brooklyn Beckham synes, at hans far har god stil. Hvor mange teenagere indrømmer lige det? (Privatfoto) Intl. kendte - 25. sep. 2015 - kl. 07:19 Beckham-parrets søn: Mine forældre er cool

Under et interview med radiokanalen Manchester Key's 103 FM fortæller 'pensionisten', at  det nu er den ældste søn, Brooklyn, der helt eller delvist har overtaget tronen fra den ellers så populære familiefar.

- Det sker oftere og oftere at nogen spørger: 'Må jeg tage et billede med dig?', men så viser det sig, at de taler til Brooklyn og ikke til mig, røber Beckham.

Se også: Beckham om sønnen: Det knuste mit hjerte

- Nu er jeg er den, som tager billederne af Brooklyn og hans fans, tilføjer han med et stort smil.

David og Brooklyn har uden tvivl et godt forhold, og begge deler ofte fotos af hinanden på de sociale medier.

Under interviewet afslører David Beckham også, at han har givet sin store søn kærlighedsråd.

- Victoria og jeg  sad faktisk nogle borde bag ham på restauranten, da han var på sin første date, forklarer faren.

Se også: Beckham stræber efter Hollywood-karriere

Den 16-årige indgik for nylig - lige  som lillebroren Romeo en lukrativ modelkontrakt.

- Han er ekstremt fotogen og er modig nok til at være model for de største kampagner, som virkelig betaler godt. Han er blevet opfordret til at arbejde hen imod en Hollywood-karriere - og det er faktisk noget, han har meget lyst til, fortæller en nær ven af familien til Mirror.

Victoria, David og Brooklyn Beckham ankommer til frokost i New York i sidste måned. (Video: Splash)

8 kommentarer
Vis kommentarer