Beckham om sønnen: Det knuste mit hjerte

Fodboldlegenden er ærgerlig over, at sønnerne ikke tør spille fodbold i frygt for sammenligningen

Romeo Beckham var ellers kommet godt i gang, men farens popularitet skræmmer. Foto: AP
Romeo Beckham var ellers kommet godt i gang, men farens popularitet skræmmer. Foto: AP

Som far, så søn. Sådan lyder et gammelt ordsprog, men det gælder ikke helt for familien Beckham.

Fire børn er det blevet til i Beckham-familien, men drengene vil tør ikke spille fodbold. Foto: PR
Fire børn er det blevet til i Beckham-familien, men drengene vil tør ikke spille fodbold. Foto: PR
 

Den legendariske og nu pensionerede fodboldspiller David Beckham har tre boldglade drenge. Men de oplever konstant at blive sammenlignet med deres berømte far, og derfor frygter de at gå på grønsværen, fortæller den 40-årige tidligere Manchester United-stjerne til ABC News.

Se også: Beckham stræber efter Hollywood-karriere

- Jeg ville elske, hvis de spillede fodbold, men de skal være glade imens, understreger boldbissen og uddyber:

- Derfor knuste det mit hjerte, da en af mine drenge kom hen til mig en dag og sagde, at han ikke havde lyst til at spille fodbold hele tiden. 'Far, hver gang jeg træder ind på en fodboldbane, siger folk, at det er David Beckhams søn, og hvis jeg ikke er lige så god som dig, så er det ikke godt nok', erindrer Beckham.

Se også: TV: Den havde Beckham ikke regnet med

- Så sagde jeg til ham, at han skal spille, hver gang han har lyst til det og ikke mindst gøre det, hvis det gør ham glad, forklarer Beckham om sit svar til sønnike.

Superstjernen har for længst pensioneret fodboldstøvlerne og koncentrerer sig nu om velgørenhedsarbejde og sin kommende modekollektion, og derfor er han altså ikke på vej ind i filmbranchen, som der ellers har været forlydender om.

Se også: Beckham hyldes: Stor fremtid inden for tennis

- Jeg læste det godt den anden dag, og jeg har grint meget over det siden. Nej, jeg kommer ikke til at være med i den næste James Bond-film, siger Beckham.

- Folk prøver hele tiden at snakke med mig om min nye skuespil-karriere, men sandheden er, at det kun er noget, jeg gør en sjælden gang imellem og har det sjovt med, siger stjernen, der ud over tre sønner også har en datter med den tidligere Spice Girls-sangerinde og nuværende topdesigner Victoria Beckham.

Brooklyn Beckham skal spille for Arsenal (Foto: AP) Premier League - 10. nov. 2014 - kl. 07:17 Beckhams søn meldes klar for United-rival

25 kommentarer
Vis kommentarer