Beckham raser efter sutte-kritik

Fodboldspilleren vil ikke finde sig i at blive kritiseret for at lade sin datter bruge sut

David Beckham vil ikke finde sig i, at eksperter kritiserer hans måde at opdrage sine børn på. (Foto: AP)
David Beckham vil ikke finde sig i, at eksperter kritiserer hans måde at opdrage sine børn på. (Foto: AP)

Eksperter har været ude med riven efter fodboldspilleren David Beckham og Posh Spice, fordi deres 4-årige datter Harper stadig bruger sut.

Forældre-eksperten Clare Byam-Cook udtalte blandt andet til Daily Mail, at kendis-forældrene skaber risiko for datterens velbefindende.

- Jeg kan ikke forstå, at hun stadig bruger sut. Hvis hun har en sut i munden i en alder af fire år, kan det virkelig skade hendes tænder og meget let hindre hendes tale-kundskaber, siger hun og forklarer:

- Der er meget mindre sandsynlighed for at du begynder at tale, hvis du har en sut i munden end, hvis din mund er fri. Mange tandlæger vil være enige i, at det ikke er godt at bruge sut i den alder.

Se også: Eksperter advarer: Din datter får taleproblemer, Beckham

Og det har fået David Beckham op af stolen og til tasterne på de sociale medier, hvor han tager til genmæle. Det skriver vg.no.

- Hvorfor tror folk, at de kan kritisere forældre og deres børn uden at kende noget til sagen? Alle som har børn ved, at man gør, hvad man kan for at trøste dem, når de ikke er tilpas, skrev 40-årige David Beckham på sin Instagram-profil.

Se også: 'Beckham er forsuttet og overbetalt' - 15 forrygende Froch-citater

Her er hans Instagram-opdatering...

Og der er tilsyneladende mange Beckham-fans, der bakker ham om. Han har i hvert fald i skrivende stund fået over en halv million likes på billedet.

- De, der kritiserer os, bør tænke sig om to gange, før de siger noget om andres børn, for de har ingen ret til at kritisere mig som forældre, afslutter han sin opdatering.

Se også: TV: Den havde Beckham ikke regnet med

Her er hele familien Beckham samlet. (PR Foto)
Her er hele familien Beckham samlet. (PR Foto)
 

15 kommentarer
Vis kommentarer