Berømt tv-babe gør op med forkælet image

Tv-personligheden Paris Hilton har ikke vist sit sande jeg i sine mange tv-shows. Det var blot en rolle, fortæller hun

Paris Hilton spillede senest en rolle, da hun medvirkede i en - ved første øjekast - ond, fly-joke. Senere afslørede hun, at det hele var et setup.

Forkælet jetsætter, grænsesøgende, ekshibitionistisk og ekstremt forfængelig. Ordene passer udmærket på det billede, de fleste mennesker har af tv-personligheden og realitystjernen Paris Hilton.

Men den virkelig Paris er helt anderledes. Det fortæller hun selv i et interview med magasinet New You.

- Mange menneske kender slet ikke den virkelig mig, siger hun til magasinet.

Paris Hilton forklarer, hvordan hun altid har spillet en særlig rolle på tv. Dette startede allerede tilbage i 00'erne i tv-showet 'The Simple Life', hvorigennem Paris fik internationalt gennembrud som realitystjerne sammen med veninden Nicole Richie.

Intl. kendte - 2. jul. 2015 - kl. 12:06 Paris Hilton betalt for dødsjoke

- Den Paris, som folk blev introduceret til for over ti år siden gennem 'The Simple Life', er ikke den, jeg er. Det var bare en karakter, jeg spillede, siger hun og fortsætter:

- Den virkelige Paris er en nede på jorden, en sød og reel pige - nu kvinde - som også er en forretningskvinde og føler en stor stolthed. Og så har jeg et stort hjerte, fortæller hun.

Se også: Paris Hilton på Tinder: Udvalget er skuffende

Den 34-årige Hilton-arving afslører desuden, at hun aldrig har tyet til plastikkirurgi for at forskønne sit ydre ud over sine naturlige grænser.

- Jeg har ikke noget imod det som sådan. Mine venner har gjort det hele: Bryster, næse, hage, kinder. Jeg lever i Hollywood, så jeg er vant til at se det. Men jeg har aldrig selv haft lyst til at prøve, slår Paris Hilton fast.

Paris Hilton hader at flyve og hendes største frygt er at dø i et flystyrt. (Foto: AP) Intl. kendte - 29. jun. 2015 - kl. 12:05 Ond prank? Paris Hilton tror hun skal dø i flystyrt

9 kommentarer
Vis kommentarer