Besked til eks-kæresten: Du savner mig

Blac Chyna skød tidligere efter Tyga, nu forsøger hun at vinde ham tilbage med mere fredelige midler

'Jeg ved, du savner mig', skriver den tidligere stripper Blac Chyna under ovenstående foto på sin Instagram profil med klar adresse til eks-kæresten, Tyga.

Hun har stadig svært ved at komme sig over, at han forlod hende og deres to-årige søn - muligvis til fordel for Kylie Jenner.

Intl. kendte - 27. jun. 2015 - kl. 10:23 Kylie Jenners kæreste: Jeg er ikke en slave

Intl. kendte - 18. feb. 2015 - kl. 12:09 Ordkrig brudt ud i kendis-land

Det er i hvert fald, hvad Tygas ven, den skaldede Amber Rose, beskyldte ham for i en ord-krig med Jenner/Kardashian-familien.

 

Lokker med fotos
Temperamentsfulde Blac Chyna - der egentlig hedder Angela Renée White - har tidligere affyret skud mod Tyga, men denne gang har hun tydeligvis valgt mere fredelige midler.

Med et par ret så sexede fotos forsøger hun at at vinde ham tilbage.

Det ene på  en drømmeseng i solen, det andet i samme frække bikini ved baren i høje stiletter og den ene hånd hvilende på den tatoverede lårbasse.

 

Ude af proportioner
Billederne er blevet offentliggjort lige efter, at Amber Rose har kaldt sit skænderi med Kardashian-søstrene 'blæst ud af proportioner' i pressen.

Intl. kendte - 22. feb. 2015 - kl. 19:25 Kanye: Uden mig ingen Amber Rose

Hun beskrev i februar måned Kylie Jenner som 'en baby', der 'burde være i seng kl. 7' - underforstået, at det var dumt af 25-årige Tyga at forlade kæreste og barn for sådan noget kuvøse-guf.

Hun understreger i sine nye udtalelser, at det ikke var Kylie Jenner, hun ville fornærme. Kritikken var rettet mod Tyga.

21 kommentarer
Vis kommentarer