'Beverly Hills'-ikon raser over sexafsløring

Jason Priestley, der spillede Brandon Walsh i 90'er serien, er gal over Tori Spellings nylige afsløringer over, hvem hun har haft sex med

Tori Spelling holdt sig ikke tilbage under optagelserne til kultserien. (Foto: Allstar Picture Library)
Tori Spelling holdt sig ikke tilbage under optagelserne til kultserien. (Foto: Allstar Picture Library)

I 'Beverly Hills 90210' var Donna Martin kendt som den dydige dengse og pæne pige, der ville vente med at dyrke sex til sin bryllupsnat.

Men virkeligheden var en helt anden for skuespillerinden bag dydige Donna, for Tori Spelling muntrede sig med flere af sine medspillere fra den populære 90'er serie.

Den i dag 42-årige kendis medvirkede for nylig i programmet 'Celebrity Lie Detector', hvor hun blev udfrittet om sin frække fortid, og her afslørede Spelling, at hun har haft sex med Brian Austin Green og Jason Priestley, der spillede henholdsvis Donnas store kærlighed, David Silver, og hendes evigt pæne ven Brandon Walsh.

Se også: Tori Spelling fra '90210': Jeg havde sex med to af de andre

- Vi havde en sommer-flirt uden for settet. Det var vores version af en sommerromance. Det var det, og vi forblev gode venner under resten af optagelserne og også efterfølgende, forklarede Spelling om sit forhold med Priestley.

Men måske er 90'er-følelserne kølnet af, for mandag holdt Jason Priestley spørgerunde på sin Twitter-profil, og her spurgte de mange fans ind til Spellings sex-afsløringer.

Jason Priestley er ikke just begejstret for Tori Spellings afsløringer. (Foto: All Over Press)
Jason Priestley er ikke just begejstret for Tori Spellings afsløringer. (Foto: All Over Press)
 

- Jeg så det ikke, og jeg vil ikke tale om det. Det rager ikke nogen som helst uanset hvad, rasede den 46-årige skuespiller.

I dag er det 25 år siden, at 'Beverly Hills 90210' blev sendt for første gang på amerikansk tv. (Foto: FOX) TV - 4. okt. 2015 - kl. 13:25 Fun facts: Vidste du det om Beverly Hills 90210?

- Jeg har intet andet end kærlighed tilbage for serien, men jeg er negativ over Toris løgnedetektor-test, lød det blandt andet fra den Golden Globe-nominerede 'Beverly Hills'-stjerne.

Under løgnedetektor-testen havde Tori Spelling godt på fornemmelsen, at sex-afsløringerne ville forarge.

- Jeg kommer til at komme i problemer for det her, lød det fra hende, men alligevel røbede hun mere om sin frække fortid.

- Jeg tror altid, jeg har været forelsket i Brian. Vi var de yngste, og jeg var ret vild med ham, sagde Spelling om Austin Green, som hun også var i seng med.

Se også: Nu beder han om husbond-bidrag

- Jeg havde et kæmpe crush på Luke Perry allerede fra allerførste episode, han medvirkede. Hvad alle følte på tv, følte vi i virkeligheden, forklarede hun om skuespilleren, der spillede den brændte bad-boy Dylan McKay i serien, efter de to havde kysset sammen.

'Beverly Hills 90210' var et samlingspunkt for teenagere i 90'erne. (Foto: Cinetext Bildarchiv) TV - 4. okt. 2015 - kl. 06:18 Beverly Hills fylder 25: Derfor elskede vi den så højt

Privat danner Tori Spelling med Dean McDermott. (Video: Splash)

27 kommentarer
Vis kommentarer