Beyoncé afslører: Jeg skal have tvillinger

Den amerikanske sangerinde deler billede på Instagram, hvor man kan se hendes gravide mave

Vi er utrolig taknemmelige, skriver Beyoncé. Foto: REX/All Over Press
Vi er utrolig taknemmelige, skriver Beyoncé. Foto: REX/All Over Press

20 minutter og Beyoncés nyeste opslag på Instagram har i skrivende stund fået knap en million 'Synes godt om' og 73.000 kommentarer.

Tangerer det rekord?

Se også: Beyonce stoppede koncert for frieri

Det vides endnu ikke, men årsagen til det heftige engagement er ganske tydelig: 35-årige Beyoncé skal have tvillinger. Det fremgår af fotografiet på Instagram, der har høstet alle kommentarerne.

Her sidder hun på knæ iført intet andet end en lilla bh og korte blå shorts og med et slør hængende ned over sig.

- Vi vil gerne dele vores kærlighed og glæde. Vi er blevet velsignet to gange. Vi er utrolig taknemmelig over, at vores familie vil vokse med to, og vi takker jer for lykønskningerne, skriver popstjernen på det sociale medie.

Se også: Blødende øre stopper ikke Beyoncé

Ægteskabsproblemer
Faderen må forventes at være Jay-Z, der også er far til parrets første barn, den nu fireårige Blue Ivy Carter, men tilsyneladende har der tidligere været stridigheder mellem Beyoncé og Jay-Z.

En famøs video fra et overvågningskamera i en elevator florede for et par år siden, hvor Beyoncé, hendes søster, Solange, og Jay-Z skulle skifte etage, men under den korte tur begynder Solange at slå ukontrolleret på Jay-Z.

Flere medier har spekuleret i, at årsagen til Solanges voldelige udbrud er, at Jay-Z har brudt ægtepagten og været utugtig sammen med designeren Rachel Roy, der også har været Jay-Z's arbejdspartner, mens andre har peget pilen mod Solanges temperament.

Foruden kunne man få den tro, at Beyoncé var mere eller mindre træt af sin rapper-mand i sangen 'Sorry' fra sit seneste album 'Lemonda'.

'Kigger på mit ur, han skulle have været hjemme / I fortryder den dag, jeg tog ringen på min finger / Han har altid de fucking undskyldninger / Han vil kun have mig, når jeg ikke er der / Han må hellere ringe til Becky med det gode hår.'

Foto: PG / SPLASH NEWS
Foto: PG / SPLASH NEWS

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere