Beyonce med hud som bumset teenager

Skønheden er åbenbart ikke så perfekt alligevel

Hun er måske ikke så perfekt alligevel, som hun gerne selv vil give indtryk af, Beyonce Knowles.

Vi har ellers vænnet os til at se sexbomben med en hud så ren og glat som en ny-pudret barnenumse.

Men meget tyder på, at det er et fortegnet billede af virkeligheden.

Billeder fra en L'Oreal-kampagne i 2013, der ikke har været i photoshop først, er blevet lækket, og der kan man se, at Beyonce trods alt er et menneske med de fejl og mangler, som vi alle kan gå rundt med.

 

 

 

 Her kan du se Beyoncés reklame for L'Oréal Paris INFALLIBLE

I stedet for den glatte hud, som det produkt, hun reklamerer for, skulle garantere, viser det sig, at Beyonce's hud er så uren som en bumset teenagers - mens hun nærmest mirakuløst er blevet fuldt restaureret i de billeder, der blev frigivet til kampagnen.

Cindy Crawford holdt de amerikanske farver højt i modelbrachen. (Allstar Picture Library) Intl. kendte Supermodel-begrebet er ved at uddø

Der er intet liv i Beyoncés øjne. (Screendump) flash Stenende stjerne skræmmer fans

Se også: Jay-Z køber Spotify’s største rival for trecifret millionbeløb

Lidt pinligt, må man sige, i og med, at fordi Beyonce såmænd har skrevet en sang, 'Flawless' - fejlfri - om at elske sig selv, uanset de fejl og mangler, der måtte opstå.

Photoshop eller ej - Beyonce så stanglækker ud på den røde løber i forbindelse med årets Grammy-uddeling. (Video: Splash)

 

Det er faktisk anden gang på en uge, at en skønhed afsløres i at fuske med udseendet. Supermodellen Cindy Crawford fik lækket et foto fra en optagelse for magasinet Marie Claire. Det viste hende ikke med den tonede mave, som hun blev præsenteret med i bladet.

Derimod kunne man se, at den 49-årige australier går rundt med rynket maveskind, der slet ikke er så unormalt for en kvinde i hendes alder.

Men det var det ikke meningen, at vi skulle se.

0 kommentarer
Vis kommentarer