Bieber: På lejet slot i underbukser

Idolet booker sig ikke ind på en 2-værelses med lokum i gården, når han turnere

Tarzan i underbukser kommer ud i efterårskulden.
Tarzan i underbukser kommer ud i efterårskulden.

Det er ikke ligefrem en 2-værelses med lokum i gården, Justin Bieber lejer sig ind på under sin igangværende turne, der for tiden befinder sig i Skotland.

Her har han - med selskab af bl.a. sin bedstemor, Diane Dale - lejet sig ind på det historiske Kinross House i Pertshire, der kan præstere ikke færre end 14 soveværelser.

Opført fra 1685
Kæmpe-ejendommen, der ligger på en 40 hektar stor grund, er tegnet af den skotske arkitekt, Sir William Bruce, og arbejdet med opførelsen startede i 1685.

Tidligere på måneden spillede Bieber i Parken i København. Den gang kom kan lidt bedre ud af det med sine fans. Foto: Anthon Unger INTL. MusikNYT - 24. okt. 2016 - kl. 09:25 Rasende Bieber skrider fra scenen

Mobillkameraet gøres klar.
Mobillkameraet gøres klar.

Kæmpe-ejendommen skal foreviges.
Kæmpe-ejendommen skal foreviges.

Er det skarpt, Justin?
Er det skarpt, Justin?
 

Ikke så underligt, at Bieber-boy godt lige ville tage besiddelsen nærmere i øjesyn.

Se også: Bieber på glatis i Hørsholm

Han havde dog nok taget det forkerte tøj på i efterårskulden. Kun iført hvide underbukser steppede han udenfor med mobil-kameraet i hånden for at forevige sin midlertidige, imponerende bopæl.

Så var det hurtigt ind i varmen igen.

Fabnsene ville gerne, men det er tvivlsomt, om de kunne se deres helt i underhylere.
Fabnsene ville gerne, men det er tvivlsomt, om de kunne se deres helt i underhylere.

Klistret til porten
Imens stod unge fans klistret til porten udenfor området. De ville formentlig have givet deres højre arm for at se idolet i intet andet end trusser, men desværre for dem er grunden så stor - og ejendommen placeret så langt borte fra porten - at de næppe har kunnet se noget som helst.

Se også: Bieber trues med anholdelse

Kinross House er dog ikke den eneste kæmpe-ejendom, Bieber har lejet på Storbritannien-delen af turneen. I London kunne han sove i 15 soveværelser på en ejendom, der koster en million kroner om måneden at leje, og da han optrådte i Manchester og Sheffield slog han sig ned på et slot i det nordlige England, der har en salgspris på 40 mio. kr.

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!