Biebers tilbud: Ydmyg mig

Sangeren inviterer 'sin fjende' komikeren Seth Rogen til at grille ham i et comedy-program

Selv om de kommer fra samme land, er der ingen fælles forståelse mellem de to canadiske kendisser, Justin Bieber og Seth Rogen.

Den 21-årige skandalesanger og den 32-årige komiker og skuespiller har flere gange langet ud efter hinanden, men efter Biebers offentlige undskyldning for sin arrogante attitude i februar kunne noget tyde på, at han er klar til den store konfrontation med Rogen.

We Want Seth
Bieber er i slutningen af marts hovedpersonen i programmet 'Comedy Central Roasts,' hvor han er mål for forskellige berømtheders jokes.

Intl. kendte - 18. feb. 2015 - kl. 09:13 TV: Justin Bieber overdænget med æg

Og hjerteknuseren ser meget gerne, at Rogen også møder op og er med til at give ham verbale øretæver, erklærer Bieber  på sin Twitterkonto med hashtagget 'WeWantSeth.'

- Hvor er du, når jeg har brug for dig?, skriver Bieber i et enkelt tweet, efter at han har slette en række appeller til Rogen.

Calvin Klein-modellen med den store bule: Justin Bieber er fuld af undskyldninger Intl. kendte - 9. feb. 2015 - kl. 09:58 Ballade-Bieber i overraskende transformation

Også arrangørerne bag programmet byder Rogen velkommen til at riste Bieber i programmet.

Bare han kommer
- Vi vil ikke lyve - vi vil elske at se Rogen være med til at grille Bieber, skriver programmet i et tweet.

Hele uvenskabet startede ifølge Rogen, da Bieber gerne ville møde ham i Tyskland backstage til et talkshow, hvor de begge var gæster, og her efterlod sangeren et ualmindeligt dårligt indtryk på Rogen.

Justin Bieber er begyndt at tænke over, hvordan folk opfatter ham. (Privatfoto) Intl. kendte - 29. jan. 2015 - kl. 11:01 Bieber i hviske-video: Hvad tænker folk om mig

- Han er et godt eksempel på en person, du møder, og som du tror, du vil hade, og så derefter kommer til at hade så meget, som man troede. Du møder ham, og han lever op til hver eneste af dine forventninger til, hvordan han vil være, sagde Rogen om Bieber i et interview med Howard Stern.

Programmet bliver sendt 30. marts på kanalen 'Comedy Central' - med eller uden Rogen.

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!