Binky: Jeg har aldrig set så sexet ud

Reality-deltageren Binky Felstead begyndte pludselig at bekymre sig om, hvordan hun så ud - det hjalp

- Jeg må indrømme, at det er de mest sexede fotos, der nogensinde er taget af mig, siger Binky Falstead - reality-deltager i det britiske show 'Made in Chelsea'.

Hun er kravlet i en ny lingeri-serie fra mærket Bluebella - og det kombineret med et markant vægttab på 'en stone', som er en vægt-enhed, der bruges i Storbritannien - det svarer til ca. 6,5 kilo - har bragt hende i absolut topform til at posere i de frække stoffer.

En af de dage
- Jeg er helt vild med dem. Der er kun så og så mange dage i en piges liv, hvor alt falder på plads, og du virkelig ser supergodt ud. Det var en af de dage, siger Binky til Daily Mail. 

Hun har ellers været vant til at klæde sig mere dagligdags i store posede bukser og sweatshirts, men hun blev klar over, at hun måtte opgradere sin tøjstil ved et pyjamas-party, hvor de andre 'Made in Chelsea'-deltagere mødte op silke-undertøj - det ene mere frækt end den anden - og Binky viste sig i T-shirt og joggingbukser med hængerøv.

Se også: Nina Agdals frække brystsmutterSe også: Tomodeller: Hun har tjent 233 mio.Se også: Splitternøgen Heidi Klum på stranden

Jeg blev forlegen
- Alle elskede det og syntes, det var sjovt, men jeg følte mig forlegen, og det slog mig, at jeg måske skulle til at bekymre mig lidt om, hvordan jeg så ud.

Binky Felstead gjorde noget ved problemet.På seks uger tabte hun sig 6,5 kilo - og se resultatet i denne appetitlige billedserie.

0 kommentarer
Vis kommentarer