Bitchfight er slut: Taylor Swift siger undskyld

Twitter-skænderiet over MTV Video Music Awards er overstået

Taylor Swift og Katy Perry har i lang tid ikke været gode venner. Under Twitter-skænderiet tog Katy Perry da også Nicki Minajs parti. Her ses Katy Perry og Taylor Swift dog under noget venligere omstændigheder, hvor de krammer hinanden. (Video: Splash)

En Twitter-bitchfight af dimensioner mellem nogle af tidens største sangstjerner er slut.

Taylor Swift har undskyldt til Nicki Minaj for at have sagt ting, hun ikke skulle, i kølvandet på, at Nicki Minaj brokkede sig på Twitter over, at hun kun var blevet nomineret tre gange til MTV Video Music Awards og at hun i særdeleshed ikke havde modtaget en nominering for årets bedste video - noget hun mistænkte skyldtes, at hun hverken var slank eller hvid.

Intl. kendte - 22. jul. 2015 - kl. 13:33 Nicki Minaj og Taylor Swift i bitch-fight på Twitter

Det fik Taylor Swift, der både er slank og hvid og desuden nomineret for årets bedste video, til at føle sig ramt, hvorefter hun beskyldte Nicki Minaj for at sætte kvinder i musikbranchen op mod hinanden.

Men det skulle hun ikke have sagt, lyder det nu fra den blonde hitmager.

'Jeg troede, at det var møntet på mig. Jeg overså pointen, jeg misforstod, og så sagde jeg dumme ting. Undskyld, Nicki,' skriver 25-årige Taylor Swift på Twitter.

Bruno Mars er gået ind i MTV-slagsmålet på Twitter - dog med en ironisk distance. (Foto: Mogens Flindt) Intl. kendte - 23. jul. 2015 - kl. 14:29 Twitter-slagsmål fortsætter: Bruno Mars sviner Ed Sheeran

Undskyldning blev hurtigt godtaget af Nicki Minaj:

'Det betyder rigtig meget, Taylor. Tak...'

Her kan du se Nicki Minajs video til 'Anaconda', som hun mener burde være blevet nomineret i kategorien 'årets bedste video' til prisuddelingen MTV Video Music Awards, der bliver afholdt den 30. august. (Video: Radr)

Lidt senere tilføjede den 32-årige rapper desuden:

'Jeg har altid elsket hende. Alle laver fejl. Hun har fået så meget mere respekt fra mig. Lad os komme videre.'

Intl. kendte - 23. jul. 2015 - kl. 09:21 Katy Perry sviner Taylor Swift i MTV-bitchfight

Katy Perry, der blandede sig i striden mellem de to stjerner og tog Nicki Minajs parti, fik i øvrigt også en lille hilsen med på vejen.

Nicki Minaj sendte nemlig en kysse-smiley stilet til Katy Perry.

Taylor Swift har sendt Nicki Minaj en undskyldning på Twitter. (Foto: All Over)
Taylor Swift har sendt Nicki Minaj en undskyldning på Twitter. (Foto: All Over)

12 kommentarer
Vis kommentarer