Blev befamlet på åben gade: Nu reagerer verdensstjerne

Miley Cyrus har på Instagram givet sit udlæg af situationen i Barcelona

Der er meget klar besked fra verdensstjernen Miley Cyrus, der i starten af ugen blev befamlet af en fan, mens hun prøvede at komme fra sit hotel i Barcelona, hvor hun gav koncert, med sin mand Liam Hemsworth.

På det sociale medie Instagram har stjernen lagt en række billeder op på sin story, hvor hun husker sine fans og følgere på, at de 'ikke skal fucke med hendes frihed'. 

Miley Cyrus blev befamlet af en fan, der tog fat i hendes hård og havde en hånd rundt om hendes nakke, mens han prøvede at trække hende tæt nok på til at kysse den amerikanske sangstjerne.

Miley Cyrus prøvede at komme hurtigt væk, da en spansk fan fik lidt for godt fat i hende. Foto: Camera Press/Chris Ashford/All Intl. kendte Popstjerne befamlet af fan

Sangeren prøvede selv at vende sig væk fra manden, og både hendes bodyguard og mand var hurtige til at komme hende til undsætning.

Parret er for nyligt blevet gift ved en privat ceremoni. Foto: AP/Evan Agostini
Parret er for nyligt blevet gift ved en privat ceremoni. Foto: AP/Evan Agostini

På Instagram lagde hun billeder op af hændelsen og svarede på en kommentar fra en, der skrev, at hun selv var ude om det.

'Hun kan have det på, hun vil. Hun kan være jomfru. Hun kan være sammen med fem forskellige mennesker. Hun kan være med sin mand. Hun kan være med sin veninde. Hun kan være nøgen. Men hun skal ikke befamles uden sin accept', skrev hun på sin profil.

Historien er siden udløbet, men kan ses hos flere medier, der gemte billeder af historien. Heriblandt E! News.

Miley Cyrus er lige nu på turne rundt i Europa og rammer også Danmark, når hun gæster Odense festivalen Tinderbox.

NorthSide og Tinderbox har fået nye ejere og er nu i amerikanske hænder. Foto: Laura Bisgaard Krogh DK MusikNYT Store danske festivaler solgt

54 kommentarer
Vis kommentarer