Blev forældre for et år siden: Nu går verdensstjerner fra hinanden

Sangerinden Cheryl Cole og den tidligere One Direction-stjerne Liam Payne går hvert til sit

Hør mere om bruddet her. (Video: AP/Cover Video)

Efter bare to år sammen er det slut mellem 35-årige engelske sangerinde Cheryl Cole og den 11 år yngre Liam Payne, der slog igennem med drengebandet One Direction.

Det skriver de begge i enslydende opslag på Twitter.

'Vi er kede af at meddele, at vi går hver til sit. Det har været en svær beslutning at træffe. Vi har stadig så meget kærlighed til hinanden som familie. Bear er vores et og alt, og vi beder til, at I respekterer hans privatliv, mens vi kommer igennem dette sammen,' lyder det.

Cheryl Cole og Liam Payne sammen, inden kærligheden brast. Foto: All Over Press
Cheryl Cole og Liam Payne sammen, inden kærligheden brast. Foto: All Over Press

Cheryl tilbage til ungpige-navnet. Foto: Doug Peters. Intl. kendte Officielt: Smukke Cheryl skifter navnet ud

Der har længe gået rygter om, at de to sangere var ved at gå fra hinanden.

Parret fandt sammen i 2016, men de havde faktisk allerede mødt hinanden tilbage i 2008, da han var 14 år gammel, og hun var 25. Det skete, da Cheryl Cole sad i dommerstolen på den britiske udgave af X Factor, hvor Payne gik til audition.

I marts 2017 blev parret forældre til en lille dreng, der fik navnet Bear.

Cheryl Cole, der slog igennem i den engelske pigegruppe Girls Aloud, har bestemt ikke haft held i kærlighed. Hun var gift med fodboldspilleren Ashley Cole fra 2006 til 2010, men de blev skilt, da han var hende utro.

Siden fandt hun sammen med den franske restauratør Jean-Bernard Fernandez-Versini, men det ægteskab varede kun 18 måneder.

Det er ikke helt rigtigt, at Cheryl ikke har brugt ringen det sidste år. I maj sad den solidt på hendes finger, da hun var til Cannes filmfestival. Foto: Abaca Intl. kendte Cheryl: Drama om diamant-ring

 

 

20 kommentarer
Vis kommentarer