Blev fyret for sexchikane: Nu lægger han sig fladt ned

Tidligere tv-vært på NBC Matt Lauer undskylder nu sin opførsel

Se video her. Video. AP

Matt Lauer er fyret for sexchikane af en kollega. Foto: All over press Intl. kendte - 29. nov. 2017 - kl. 16:09 Tv-vært fyret for sexchikane

Brigitte Nielsen afviser anklagerne mod eks-manden Sylvester Stallone. Foto: Peter Hove Olesen Danske kendte - 20. nov. 2017 - kl. 14:16 Gitte forsvarer Stallone: - Det er løgn

Efter 20 år på skærmen måtte tv-vært Matt Lauer onsdag takke af som frontfigur på programmet 'Today' på NBC.

Matt Lauer er af en kollega blevet anklaget for sexchikane, og det har kostet ham jobbet.

I et detaljeret notat forklarede Matt Lauers' nu tidligere medvært, Savannah Guthrie, at kanalen har valgt at afskedige Matt Lauer efter anklagerne. Torsdag er det kommet frem, at flere end to kvinder er stået frem med anklager målrettet tv-værten.

Nu udtaler Matt Lauer, at han er 'oprigtigt ked af' at han er blevet anklaget for sexchikane.

Lauer har udtalt, at selvom nogle af historierne var usande, var der 'nok sandt' i dem til at få ham til at føle sig pinlig og skamfuld.

Matt Lauer er fyret for sexchikane af en kollega. Foto: All over press
Matt Lauer er fyret for sexchikane af en kollega. Foto: All over press

Lægger sig fladt ned
I sin første udtalelse, efter anklagerne er kommet frem, forklarer Matt Lauer, hvordan han har det med sagen.

- Der er ikke nogle ord, der kan udtrykke min sorg og fortrydelse af den smerte, jeg kan have påført andre med mine ord og handlinger.

- Til de mennesker, jeg har såret, jeg er virkelig ked af det. Mens jeg skriver dette, opdager jeg dybderne af den smerte og skuffelse, jeg har efterladt derhjemme og på NBC.

- Noget af det, der bliver sagt omkring mig, er ikke rigtigt eller ukarakteristisk, men der er nok sandhed i disse historier, til at jeg føler mig pinlig og skamfuld.

Han forklarer i sin udtalelse, at det vil tage tid for ham at finde ud af, hvordan han skal reparere skaderne, han har forvoldt.

- At reparere skaderne vil tage lang tid og en selvransagelse af min sjæl. Jeg er fuldt ud engageret og vil begynde på det. Det er nu mit fuldtidsjob. De sidste par dage har tvunget mig til kigge min egne fejl efter i sømmene, skriver han.

Se også: Zentropa-elever til modangreb: Ikke alle har nydt at få smæk

Se også: Journalist-chef suspenderet: Han tog mig på brysterne mens jeg lavede kaffe

22 kommentarer
Vis kommentarer