Blev internet-mobbet for sin krop: Her er realitystjernens perfekte svar

27-årige Emily Atack fik et chok, da hun kom hjem og opdagede alle de hadefulde artikler og kommentarer

Emily Atack kom hjem fra junglen til en masse negative kommentarer. Nu svarer hun igen. Foto: Ritzau Scanpix
Emily Atack kom hjem fra junglen til en masse negative kommentarer. Nu svarer hun igen. Foto: Ritzau Scanpix

Efter at være blevet nummer to i det populære britiske realityprogram 'I'm a Celebrity' har den 28-årige skuespiller Emily Atack vundet hjerter i mange engelske tv-stuer.

Efter sin deltagelse sagde hun ifølge Daily Mirror til værterne, Dec Donnelly og Holly Willoughby, at hun på grund af programmet var blevet langt bedre end tidligere til at acceptere sig selv for den, hun er.

- Det her er min hud, mit hår, det er sådan her, jeg ser ud, sagde hun til programværterne og tilføjede, at hun indtil da gennem hele sit liv havde sat et skjold op foran sig selv.

- Men ved at komme her indså jeg, at jeg ikke behøver være nogen som helst anden end mig selv. Jeg er blevet strippet helt nøgen her, og ikke én eneste person har dømt mig, siger Emily Atack.

'Vi er alle unikke'
Den 28-årige skuespiller fik derfor tilsyneladende lidt af et chok, da hun kom tilbage til London fra junglen, hvor programmet foregår.

Her blev hun nemlig mødt af en del hadefulde og negative kommentarer om sin krop.

Det fik hende til at fare til tasterne på Instagram, hvor hun delte et billede af sig selv i bikini fra tiden før hun tonede frem på reality-skærmen.

'Vi har alle forskellige former og størrelser. Vi er alle unikke', skriver Emily Atack blandt andet under billedet, som har fået over 200.000 likes på en enkelt dag.

'Nogle har stenhårde mavemuskler. Nogle har lidt blæver. Det er alt sammen ok!!!' fortsætter hun.

Her bedyrer hun også, at hun aldrig mere vil bruge redigeringsprogrammer til at se slankere ud på billeder.

Se Emily Atacks opslag her:

Læste du om Trine, der raser efter hun blev voksenmobbet i Bilka? 'Der er vist en, der skal på slankekur', lød den ondskabsfulde kommentar.

59 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere