Bobbi Kristinas død forbliver en hemmelighed

Offentligheden får aldrig at vide, hvad der præcis kostede Whitney Houstons datter livet

Bobbi Kristina ligger begravet ved siden af sin mor. (Foto: AP)
Bobbi Kristina ligger begravet ved siden af sin mor. (Foto: AP)

De retsmedicinske undersøgelser i forbindelse med Bobbi Kristina Browns død er nu afsluttet, men offentligheden får aldrig hele sandheden om, hvorfor den unge kvinde døde.

- Både forløbet og selve dødsårsagen er nu helt klarlagt, hedder det fra retsmedicinerne i Fulton County i Georgia, men en domstol i den amerikanske delstat har besluttet, at selve dødsårsagen skal hemmeligholdes. Det skriver BBC.

Bobby Brown bad for sin syge datter i seks måneder. (Foto: AP) Intl. kendte - 14. sep. 2015 - kl. 13:39 Bobby Brown taler ud om datters død

Bobbi Kristina, der er datter af popikonet Whitney Houston og Bobby Brown, døde den 26. juli i år. Tilbage i januar blev hun fundet livløs i et badekar i sit hjem i Atlanta og kom aldrig til bevidsthed, før hun fik endeligt fred.

I starten af august blev Bobbi Kristina begravet ved siden af sin mor og bedstefar på Fairview Cemetary i Westfield i New Jersey.

Bobbi Kristina blev 22 år.

Bobbi Kristina ligger nu begravet ved siden af sin mor. (Foto: AP) Intl. kendte - 4. aug. 2015 - kl. 12:33 Bobbi Kristina og Whitney genforenet i døden

5 kommentarer
Vis kommentarer