Bobbi Kristinas eks anholdt for vold og kidnapning

Nick Gordon blev i weekenden anholdt for at have mishandlet sin nye kæreste

Se Gordon i retten her (Video: Splash News)

28-årige Nick Gordon er endnu en gang havnet i problemer med politiet. I weekenden blev Bobbi Kristinas ekskæreste anholdt for at have slået sin nye kæreste samt for at have holdt hende fanget i en lejlighed.

Fredag blev kvinden bragt til sygehuset for sine skader efter mishandlingen, og lørdag morgen valgte hun at anmelde Nick Gordon for overgrebene.

Senere lørdag blev Gordon så anholdt af politiet i Sanford i Florida, og søndag kom han for en dommer.

Her er Nick Gordon i retten i Florida for at forsvare sig. Foto: All Over Press
Her er Nick Gordon i retten i Florida for at forsvare sig. Foto: All Over Press
 

I retten blev det besluttet, at Nick Gordon kunne løslades mod kaution. Den takserede dommeren til 15.000 dollars for frihedsberøvelsen og 500 dollars for den vold, som kvinden havde været udsat for. Det skriver TMZ.com.

Bobbi Brown er vokset op med Nick Brown som sin adoptivbror. Som unge udviklede deres forhold sig, og de blev kærester. (Foto: AP) Intl. kendte - 25. jun. 2015 - kl. 08:27 Bobbi Kristinas kæreste sigtet: Slog hendes tænder ud

Ifølge den normalt ret velinformerede amerikanske hjemmeside, har Nick Gordon endnu ikke betalt kautionen – formentligt fordi han ikke har pengene.

Kæmpeerstatning
Gordon blev i forbindelse med Bobbi Kristinas død dømt til at betale 36 millioner dollars i erstatning til hendes efterladte for indirekte at være skyld i hendes død.

Whitney Houstons datter blev i lørdags fundet livløs i badekar. (FOTO: Dan Steinberg). Klik på 'Næste' for at se video fra hospitalet, der behandler Bobbi Kristina Intl. kendte - 3. feb. 2015 - kl. 16:31 Whitneys datter livløs: Stoffer muligvis årsag

Det er snart to år siden, at Whitney Houstons datter døde, efter at hun i godt seks måneder havde kæmpet for sit liv, mens hun blev holdt kunstigt i koma. Men den 26. juli 2015 sluttede den unge piges liv – bare 22 år efter det startede.

Det berømte mug shot af Nick Gordon. Foto: All Over Press
Det berømte mug shot af Nick Gordon. Foto: All Over Press
 

Bobbi Kristina blev i januar 2015 fundet livløs i et badekar i sit hjem i Georgia, og Nick Gordon blev i november 2016 dømt for at havde trukket hende rundt i håret og havde slået hendes tænder ud, før hun blev fundet i badekaret.

Bobbi Kristina og hendes mor døde næsten på samme måde. Foto: Bulls
Bobbi Kristina og hendes mor døde næsten på samme måde. Foto: Bulls
 

Whitney Houston døde i 2012. Hun blev også blev fundet bevidstløs i et badekar.

3 kommentarer
Vis kommentarer