Bobbi Kristinas kæreste efterforskes for forsøg på mord

Fasteren til Bobbi Kristina hævder, at der er urent trav i drukneulykken

De startede som bror og søster, da Whitney Houston adopterede Nick Gordon. Siden blev de kærester, og nu hævder familien til Houstons datter, at Nick Gordon er indblandet i Bobbi Kristinas drukneulykke. (Foto: All Over Press)
De startede som bror og søster, da Whitney Houston adopterede Nick Gordon. Siden blev de kærester, og nu hævder familien til Houstons datter, at Nick Gordon er indblandet i Bobbi Kristinas drukneulykke. (Foto: All Over Press)

Leolah Brown, der er Bobbi Kristina Browns faster, hævder, at Bobbi Kristinas kæreste, Nick Gordon, efterforskes for forsøg på mord.

Se også: Whitney-datter gift med sin 'bror'

Leolah Brown har kritiseret den amerikanske talkshow-læge, Dr. Phil, for at have interviewet Bobbi Kristinas 25-årige kæreste i sit show, fordi interviewet er spin fra Nick Gordons side, hævder Leolah Brown. Et talkshow, der for øvrigt endte med, at Nick Gordon blev indlagt på en afvænningsklinik.

Se også: Bobbi Kristina-tragedien: Nu er kæresten også indlagt

Afdøde Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, har været uden bevidsthed efter en mystisk drukneulykke i et badekar.

Se også: Dyster melding på Bobbi Kristinas fødselsdag

I midten af februar meddelte politiet, at man holder alle muligheder åbne i den mystiske sag, og at det derfor ikke kan afvises, at der vil komme eventuelle anklager, hvis der er en kriminel handling bag ulykken.

Og ifølge Leolah Brown er Nick Gordon hovedmistænkt.

- Nick Gordon efterforskes for forsøg på mord på min niece Bobbi Kristina Brown, skriver Leolah Brown henvendt til Dr. Phil på sin Facebook og fortsætter:

- Vi har store beviser for urent trav. Indtil efterforskningen er færdig af politiet, vil jeg anmode om, at hverken du eller nogen anden lægger platform til at spinne situationen til hans fordel.

- Hvis Nick Gordon ikke har modet til at tale med min bror Bobby Brown og politiet om, hvad der skete den dag, min nieces krop blev fundet i et badekar, fortjener han ikke en platform til at tale til nogen af din kaliber, indtil efterforskningen er slut.

Bobbi Kristina Browns situation bliver en del af et realityshow, som hendes fastre og onkel er ved at lave. (Foto: AP) Intl. kendte - 3. mar. 2015 - kl. 17:50 Laver realityshow om Bobbi Kristinas krise

Bobbi Kristina blev fundet liggende med ansigtet nedad i et badekar i sit hjem i Georiga den 31. januar og har været i kunstig koma lige siden.

Whitney Houston mistede i 2011 på tragisk vis livet ved druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop som følge af en overdosis.

Bobbi Kristina Brown sammen med sin mor, sangerinden Whitney Houston, der døde for tre år siden. (Foto: AP) Intl. kendte - 22. feb. 2015 - kl. 12:22 Medie: Bobbi Kristina påvirket af stoffer

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere