Bond-babe viser storform(er)

Olga Kurylenko fra 'Quantum of Solace' deler billeder fra ferie i St. Tropez

Olga Kurylenko og Daniel Craig ved premieren på 'Quantum of Solace'. Foto: All Over Press
Olga Kurylenko og Daniel Craig ved premieren på 'Quantum of Solace'. Foto: All Over Press

Ukrainsk-fødte Olga Kurylenko er en af de Bond-babes, der virkelig har fået en karriere op at køre efter at have været Agent 007s partner i 2008-filmen 'Quantum of Solace.

To film - en af dem med titlen 'The Man who Killes Don Quixote', hvor hun spiller sammen med Adam Driver of Stellan Skarsgard - med hende i en af hovedrollerne er på vej, så ikke noget at sige til, at smukke Olga kan trænge til ferie.

Fræk i 'The Dreamers'. Foto: UIP Intl. kendte - 6. nov. 2014 - kl. 23:40 Bond-babe: Glemmer jeg er nøgen

Det gør hun så for tiden i St. Tropez i Sydfrankrig, hvorfra hun til glæde for sine Instagram-fans - og nu også Ekstra Bladets læsere - har sat et nye par billeder på sin profil, der viser, at både numsen og de andre kropsdele absolut ikke fejler noget.

Olga Kurylenko er ikke just nogen tyksak, men det skyldes langtfra, at hun sulter sig selv for at holde vægten, understreger hun ifølæge MailOnline.

'Jeg træner ikke, spiser alt, og jeg spiser meget. Mange spørger, hvordan det er muligt for en kvinde at spise så meget. Men da jeg voksede op, var der dage, hvor vi ikke spiste overhovedet, for det var der ikke penge til.

Det er der nu - ikke mindst takket være James Bond.

Richard Gere og Carey Lowell da alt var fryd og gammen. (Foto: AP) Intl. kendte - 23. nov. 2014 - kl. 08:57 Tidligere Bond-babe kræver millioner af Gere

Olga vakte naturligvis også opsigt ved Cannes Filmgfestivalen. Foto: All Over Press
Olga vakte naturligvis også opsigt ved Cannes Filmgfestivalen. Foto: All Over Press

Intl. kendte - 30. nov. 2014 - kl. 12:31 Bai Ling i dristigt jule-antræk

24 kommentarer
Vis kommentarer