Boyband-ikon anholdt efter klammeri

Backstreet Boys-stjernen Nick Carter er blevet anholdt efter klammeri på en bar i badebyen Miami onsdag

Nick Carter blev anholdt onsdag aften i Key West. (Foto: AP)
Nick Carter blev anholdt onsdag aften i Key West. (Foto: AP)

Fra boyband til badboy.

Backstreet Boys-sangeren Nick Carter er i øjeblikket bag tremmer, efter han blev anholdt klokken 20.13 onsdag aften som følgerne af et klammeri på en bar i badebyen Miami i den solskinsrige delstat Florida.

Det skriver Entertainment Weekly, som har fået fat i noget af politirapporten fra balladen, hvor Nicholas Gene Carter - Nick Carters borgerlige navn - er registreret anholdt.

Parret Lauren Kitt og Nick Carter er vildt glade for at skulle være forældre. Foto: All Over Intl. kendte - 4. nov. 2015 - kl. 15:44 Live-afsløring: Boyband-stjerne skal være far

Politiet i Key West fik ifølge mediet et opkald om tumulten, hvorefter de kort tid efter ankom til stedet og tog de involverede parter - heriblandt Nick Carter - med på stationen.

Hvad, der præcis var optakten til balladen, er endnu uklart, og Nick Carters repræsentant afviser ind til videre at kommentere på klammeriet.

Der er endnu ikke stillet kaution for sangeren, som stadig er varetægtsfængslet.

Tidligere har Nick Carter været på kant med loven med et omfattende misbrug af både alkohol og stoffer, og siden har den 35-årige hjerteknuser forsøgt at få styr på sine udskejende skandaler.

Se også: Boybandstjerne gifter sig med kæresten

I 2008 mødte han produceren Lauren Kitt under optagelserne til fitnessvideo og giftede sig med hende i 2014.

Parret venter i øjeblikket deres egen lille 'Backstreet boy' og annoncerede kønnet på drengebarnet i den amerikanske udgave af Vild med dans, hvor Carter valsede sig ind på en flot andenplads.

Backstreet Boys satte adskillige pigehjerter i brand op gennem særligt 90'erne og 00'erne med hits som 'I Want It That Way', 'As Long As You Love Me' og 'Everybody' og besøgte Danmark hele to gange i 2014.

1 kommentar
Vis kommentarer