Brad Pitt: Var klar til at dræbe for en smøg

Stjernens rygeafvænning kan få ham helt op i det røde felt

Kærligheden til Angelina Jolie og sønnen Maddox fik ham til at skodde joints helt. Nu vil det vise sig om kærligheden til seks børn og en kone kan få ham til at stoppe sin cigaretrygning. Foto: AP
Kærligheden til Angelina Jolie og sønnen Maddox fik ham til at skodde joints helt. Nu vil det vise sig om kærligheden til seks børn og en kone kan få ham til at stoppe sin cigaretrygning. Foto: AP

Hollywood-stjernen med de seks børn, Brad Pitt, er lidelsesfælle til millioner af mennesker verden over.

Den 51-årige har været et nikotikvrag i mange år, og gentagne gange har han prøvet at lægge de stinkende cigaretter på hylden. Men uden held.

Se også: Pitt og Jolie til te med de kongelige

Hverken hypnose, nikotiktyggegummi eller slik har hjulpet på trangen til at trække vejret igennem en rygepind. Nu prøver kendissen endnu en gang. Men han indrømmer blankt, at han i princippet ville gøre hvad som helst for en smøg, og at abstinenserne gør ham opfarende og irritabel.

- Det har været vældig ynkeligt det hele. Jeg savner virkelig cigaretterne. Det var så hårdt at stoppe, at jeg var klar for at dræbe. Det var imod min natur.

Parret vil købe en fotograf-fri ø. (Arkivfoto: Lefteris Pitarakis/AP). Intl. kendte - 7. jun. 2015 - kl. 10:19 Brad og Angelina vil købe græsk ø

- Jeg har investeret tid og mange kræfter for at få det til at lykkes denne gang, men jeg har bestemt ikke kunnet lide processen. Min terapeut advarede mig på forhånd om, at hver eneste dag kom til at være en ubehagelig kamp, og han havde helt ret, fortæller Brad Pitt til New York Post, ifølge Dagbladet.

Pitt har tidligere afsløret, at han også på et tidspunkt havde en stor forkærlighed for pot, men at han lagde rygning af fniseurten på hylden, da han mødte Angelina Jolie, så han kunne være en bedre far for hendes adoptivsøn Maddox.

- At få ansvaret for et barn fik mig til at skodde joints. Færdig med det, har han sagt.

Se også: Brad og Angelina i samme film

Da han sidste gang var 'holdt op med at ryge', var det to af børnene, som  greb ham på fast gerning og dermed afslørede, at det heller ikke var lykkedes der.

Men nu ser stjernen ud til at tro på projektet.

17 kommentarer
Vis kommentarer