Brandvarm model: Prust og støn i vinter-poolen

Rachel Mortenson fantaserede om at skrive historisk fiktion, hvis hun ikke var blevet model

Rachel Mortensen i mere komfortable omgivelser end en frysende kold i swimmingpool. Privatfoto
Rachel Mortensen i mere komfortable omgivelser end en frysende kold i swimmingpool. Privatfoto

Rachel Mortenson hedder dagen og nattens smukke model  - 34 år, født i New Jersey, vokset op i en lille by, Coolidge i Arizona, og nu bosiddende i Austin, Texas, med mand og barn, som hun tilbringer tiden med mellem sine mange opgaver for nogle af de største magasiner.

Chloe Khan har fået sin drøm opfyldt med dette cover-foto. Intl. kendte Mega-stolt plastik-babe: Juhuu, jeg er på forsiden

- Hvad ville du lave, hvis du ikke var blevet model, spørger magasinet GQ.

- Hmmm. Hvilken anden branchen giver lov til at trække mine frisør-besøg fra i skat, eller betaler mig for at gå i bikini? Men jeg har altid fantaseret om en skrive en historisk fiktions-roman. I mit hoved har jeg også altid haft håndelag for at opfinde ting - og så finde ud af, at de allerede er opfundet, lyder svaret.

- Hvad er det mest skøre, du har været ude for som model?

- Jeg lavede billeder for Rolling Stone med Joe Hamm. Han var stjernen og lå på kanten af poolen, mens jeg skulle flyde i vandet ved siden af ham. Det var ikke en opvarmet pool, og det var vinter. Jeg siger dig, det var så koldt, at jeg ikke kunne trække vejret, når jeg havde dykket og var vendt op til overfladen igen. Grynt, prust, host og støn. Jeg følte mig som en druknet mus foran Joe Hamm.

Se video her

- Hvad laver du, når du ikke arbejder?

- Så er det lige hjem til mand og barn. Meget med at lave mad og bage. Og børne-sjov. Efter kl. 20 lægger jeg mig sikkert i sofaen med den bog, jeg er ved at læse på det tidspunkt.

Charlie Riina er stadig pivfræk. Foto: All Over Press Intl. kendte Pivfræk playmate folder sig ud

Privatfoto
Privatfoto
 

Privatfoto
Privatfoto

Sådan kan fnasene li' at se Abigail Ratchford. Foto: All Over Press Intl. kendte Sexbombens billeder indbringer millioner

18 kommentarer
Vis kommentarer