Breaking news: Kanye West er blevet ydmyg

Kanye West er blevet kåret som verdens mest indflydelsesrige mand, hvilket har fået rapperen til at blive noget så sjældent som ydmyg

Ydmyghed er normalt ikke hvad man forbinder hr. West med. Her beordrer han handicappede fans til at rejse sig under en koncert i Sydney sidste år. (Privatoptagelser)

Måske har han ikke magt på samme måde som den amerikanske præsident Barack Obama, men for tiden er han nok ligeglad.

I hvert fald er Kanye West på trods af sit hverv som musiker blevet kåret til verdens mest indflydelsesrige person i Time Magazines årlige kåring.

Kanye West kommer med undskyldninger for sin dårlige opførsel. (FOTO: Colin Young-Wolff/AP) Intl. kendte - 12. apr. 2015 - kl. 10:22 Rapstjerne: Jeg havde ikke andet end mit ego

Og det er noget, som den kontroversielle rapstjerne er enormt stolt over.

- Begejstret, ydmyg og motiveret til at blive endnu bedre i fremtiden, skriver 'Black Skinhead'-superstjernen således kort og kontant om kåringen på sin Twitter-profil.

Se også: Omskrivning af Biblen: Kanye skabte jorden

Det har ikke været nemt for Kanye at ryge helt til tops på listen over mennesker med mest indflydelse i verden. Listen er nemlig fyldt med internationale superstjerner.

Se også: Kardashian vil lave dokumentar om folkemord

Se også: Rablende rapper springer i sø under koncert

Foruden 'Black Skinhead'-hitmageren florerer adskillige andre superstjerner således også på Time Magazines liste.

Skuespilleren Bradley Cooper er at finde blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer, ligesom sangerinden Taylor Swift og den amerikanske præsident, Barack Obama, er det.

Se også: Kanye er verdens mest indflydelsesrige

9 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere