Brenda ramt af brystkræft

Den tidligere 'Beverly Hills 90210'-stjerne har fået konstateret kræft og er nu i gang med behandling

Shannen Doherty nåede lige at gøre reklame for sit eget reality-show, inden kræften ramte hende i marts. (Video: Splash)

44-årige Shannen Doherty er blevet ramt at brystkræft. Det bekræfter skuespilleren, der blev kendt som Brenda Walsh i den populære ungdomsserie 'Beverly Hills 90210', selv overfor det amerikanske magasin People Magazine.

Se også: Beverly-Brenda på røven

- Ja, jeg har brystkræft, og jeg er i øjeblikket i gang med behandlingen. Jeg fortsætter med at spise sundt, dyrke motion og vil forblive positiv i mit liv. Jeg vil gerne takke min familie, venner og mine læger for deres støtte og selvfølgelig mine fans, der har stået bag mig, siger hun.

Kendte Hvad skete der med stjernerne fra 'Beverly Hills 90210'?

Se også: Shannen Doherty i bilulykke

Ud over at kæmpe mod den frygtede sygdom, må Doherty også slås med sin tidligere manager. Han har ifølge TMZ.com ikke betalt hendes sundhedsforsikring, og det har betydet, at hendes kræftbehandling måtte udskydes.

Shannen Doherty fik sin kræftdiagnose tilbage i marts og er nu i kemobehandling.

Vennerne fra kult-serien. (Foto: Cinetext)
Vennerne fra kult-serien. (Foto: Cinetext)

Den kræftsyge skuespiller blev i 1990'erne kendt som den ene af de to Walsh-tvillinger fra den pæne kernefamilie, der flyttede til mondæne Beverly Hills. Brenda og Bradon Walsh og deres venner Donna, David, Kelly, Andrea og ikke mindst Dylan gennemgik alt det - og meget mere - som unge mennesker skal igennem af prøvelser.

Især Brendas turbulente forhold til Dylan blev et omdrejningspunkt i den populære serie, der stadig bliver genudsendt på dansk tv. Hver eftermiddag viser TV2 Zulu 'Beverly Hills 90210'.

Se også: Brandon afslører 90210-hemmeligheder

34 kommentarer
Vis kommentarer