Britisk sangerinde med brystsmutter

Tallia Storm var uheldig på en restaurant i Cannes

UPS!!!
UPS!!!

Den britiske sangerinde Tallia Storm befinder sig for tiden i Cannes i forbindelse med filmfestivalen, der åbnede i tirsdags.

Men uden mad og drikke dur det jo ikke, så den 19-årige skotsk-fødte babe indtog forleden en restaurant i det sydfranske.

Nu har sommervarmen heldigvis indfundet si, så Tallia var særdeles luftigt klædt på med masser af bar hud - og måske endda mere, end hun havde forestillet sig.

Mens der blev tygget føde og nippet til drinken, gled overdelen lige så stille ned - og afslørede en regulær brystsmutter.

Intl. kendte 17-årig skotte som Rød Løber-darling

 

 

 

Paul og Ringo på scenen sammen med instruktøren Ron Howard og prodyucenten Brian Gazer. PA Photos INTL. MusikNYT Til blå løber med Paul og Ringo

Da det blev opdaget, trak sangerinden hurtigt tingene på plads igen. Men da var det forsent. Vi har billederne.

Tallia Storm debuterede som 13-årig ved at synge fem sange med Elton John ved en koncert på Falkirk stadion i 2012.

Tre år senere fik hun en pladekontrakt og udgav  også en bog, 'Pop Girl', om en opfundet sangerinde ved navn Storm Hall.

Men navnlig gjorde hun sig kendt ved at indlede et kæreste-forhold med David og Victoria Beckhams søn, Brooklyn, i 2014. De datede i halvandet år.

Hun har udgivet nogle singler, den seneste hedder 'Still in Love' og er inspireret af hendes tid med fodbold-sønnen.

'Sangen handler om at være den altid-dramatiske teenager, jeg er, og om mine oplevelser for to år siden. Ligesom man er forelsket i én, kommer han videre, og du er klar over, at han har bedraget dig', har hun sagt til The Sun.

Tennis Wauw-zniacki: Dansk tennisbabe glimter før Wimbledon

Talia Storm til premiere på The Legend of Tarzan ved Odeon Leicester Square i London. (Video: Splash)

84 kommentarer
Vis kommentarer