Brrrr... Letpåklædt i minusgrader

For skuespilleren Blanca Blanco er forkølelse en by i... Utah

Se sexede Blanca Blanco i en meget lille, rød sag. Video: Splash

Filmstjerne-spiren Blanca Blanco er nok vant til mere varme grader hjemme i Californien, men forleden var hun noget på udebane i et sneklædt Utah, hvor va med til at kaste glans over Sundance film-festivalen.

Minus-graderne forhindrede hende dog ikke i at lege sol-turist.

Blanca Blanco viste lidt for meget på den røde løber. Foto: All Over Press Film, tv & radio - 27. feb. 2017 - kl. 08:31 Kæmpe kjole-ups til Oscars: Viste hun lidt for meget?

Ganske vist var hun iklædt en lang overfrakke, men frakken var uknappet - og indenunder var hun kun iført et par trusser og intet andet.

BRRRRR!!!!

 

Se også: Den 'bitch' stjal min stol

Og hun havde ikke taget mere tøj på, da hun senere lige skulle ud i de sneklædte omgivelser. Ansigts-udtrykket - og den almindelige skutten i kulden - vidner dog om, at hun selv syntes, hun da vist var lige lovlig frisk.

Men Blancas Blanco har det i hele taget med at gøre tingene på sin måde. Sidst lavede hun en mindre skandale, da hun dukkede op til Golden Globe-uddelingerne i en dybt opslidset, RØD kjole og dermed afveg fra opfordringen til at møde op i sort i sympati med #metoo-bevægelsen.

I rødt og slidset til Golden Globe.
I rødt og slidset til Golden Globe.

Natten til mandag smed Oprah Winfrey sit lod i puljen om at blive amerikansk præsident i 2020. Foto: AP Politik - 9. jan. 2018 - kl. 09:44 Folkekravet tager til: Oprah skal være præsident

Damen forsikrer dog, at hun til fulde støtter bevægelsens formål, der er at afsløre mandlig sex-chikane i Hollywood, og hvor den ellers finder sted.

26 kommentarer
Vis kommentarer