Bruce Jenner sagsøgt for dødsulykke

Den tidligere OL-guldvinder og realitypersonlighed bliver sagsøgt efter en fatal dødsulykke, som han var involveret i tilbage i februar

Kim Kardashian taler om sin far. (Video: AP)

Som om Bruce Jenner ikke har nok at tænke på for tiden efter sin udmelding om, at han siden barndommen har identificeret sig mere som kvinde end som mand, skal den 65-årige tidligere olympiske guldvinder nu også forholde sig til den dødsulykke, han var involveret i i starten af februar, hvor en 69-årlig kvinde mistede livet.

Kvindens børn har sagsøgt Kardashian-familiens tidligere stedfar for "uhensigtsmæssig død" samt for at skabe enorme skader efter trafiktragedien.

Kvindens efterladte hævder nemlig, at Jenner kørte "uagtsomt" og sagsøger ham derfor for et endnu ukendt beløb.

Se også: Bruce Jenner ville skifte køn i Danmark

Det skriver ABC News, der har fået fat i retspapirer, som ikke viser nye informationer om ulykken.

Sådan ser hun ud i dag. (Foto: All Over)

Myndigheder mener, at ulykken skete, da Jenners bil kolliderede med kvindens, som blev skubbet ind i den modkørende trafik. Den tidligere realitystjerne er ikke sigtet i sagen, som stadig er ved at blive undersøgt, og derfor vil han ikke udtale sig, meddeler hans talsperson Alan Nierob til ABC News.

Jenner var ikke påvirket af stoffer eller alkohol, har undersøgelser ind til videre vist.

Intl. kendte - 25. apr. 2015 - kl. 07:14 Bruce Jenner taler ud: Jeg er en kvinde

Bruce Jenner har seks børn og er tidligere stedfar til realitypigerne, Kardashian-søstrene. Han vandt amerikanernes hjerter, da han vandt guld i tikamp under OL i 1976 og har endnu en gang opnået folkelig hyldest som foregangsmand for at leve det liv, man i virkeligheden gerne vil leve med sin kønsudmelding.

29 kommentarer
Vis kommentarer