Brystbombe i bizar 'bitchfight'

Siden det kom frem, at Katie Prices mand har været utro med parrets barnepige, har hun været i kamp med flere kolleger fra den britiske realityverden

Tidligere på sommeren skød de to britiske realitystjerner Laura-Alicia Summer og Jemma Lucy med skarpt mod den forsmåede hustru.

Hun blev kaldt kælling og begge var enige om, at Katie Price selv var skyld i, at Kieran Hayler nok engang havde haft snablen lidt for langt ude af bukserne.

Foto: All Over Press Intl. kendte - 6. sep. 2017 - kl. 20:42 Brystbomber skændes så det brager

Efterfølgende gik der rygter om, at den storbarmede kvinde havde et godt øje og var begyndt at skrive til kollegaen Chris Hughes, der har været med i det britiske realityprogram 'Love Island'.

Det hævdede Chris Hughes i hvert fald - men brystbomben var hurtigt på Twitter og afvise anklagerne pure.

Twitterfight
I stedet for at stikke halen mellem benene valgte Chris Hughes at dele screendumps af beskederne fra den barmfagre realitystjerne.

Det spilttede hans følgere. Nogle mente, at det var under lavmålet at offentliggøre private beskeder på den måde - andre mente slet ikke, at Katie Price havde været flirtende. Derfor tweetede Chris Hughes efterfølgende.

- En besked fra en anden kvinde, der fik mit nummer gennem en anden, og efterfølgende skriver til mig, er flirtende, konstaterede han.

Herfra eskalerede sagen, da Katie Price nok engang gik til tasterne og kryptisk bekræftede, hvad nogle fans havde spekuleret i; at Chris Hughes havde slettet sine svar til den barmfagre realitystjerne.

Se også: Nu kan du score brystbomben

I øjeblikket turnerer brystbomben også med sit live-show 'An audience with Katie Price' og i et af de efterfølgende shows, fulgte hun op på det kryptiske tweet.

- Nogle kendte skal være forsigtige med, hvad de siger og ikke udstille folk. Det vil bide dem i røven i sidste ende, sagde hun til publikum.

Mudderkastning
Efterfølgende er det ikke gået stille for sig for nogen af parterne. Chris Hughes hævder blandt andet, at Katie Price har ringet til hans kæreste og efterladt en besked på hendes telefonsvarer, hvor hun truer med at 'gøre en ende' på parrets karriere.

Kilder tæt på Katie Price fortæller, at hun føler, at Chris Hughes, der netop har lanceret et tv-program, bruger hendes navn og deres kamp til at promovere sig selv.

Det har fået Chris Hughes til at lave et langt skriv, hvor han opfordrer hende til at koncentrere sig om sit eget liv, stoppe med at finde på løgne og afslutningsvis opfordrer hende til at komme videre, efter at hun, ifølge ham, er blevet latterliggjort.

En ting er i hvert fald sikkert; vi har ikke hørt det sidste til Katie Price det her efterår.

Se også: Brystbomben udfordret til nævekamp

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen