Burgerbabe på strandtur

Charlotte McKinney hoppede i bikinien i forbindelse med optagelserne til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'

Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)
Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)

Charlotte McKinney kan få enhver mands lyst til at eksplodere. Altså lyst til burgere, naturligvis.

I forbindelse med Superbowl tidligere på året lavede hun en ualmindelig saftig reklame for burgerkæden Carl Jr.s - til stor glæde for mænd og burgerelskere over hele verden.

Men også husmødrene får for tiden glæde af den veldrejede bikinimodel. Hun er nemlig med i den amerikanske udgave af 'Vild med dans', 'Dancing With The Stars'.

Verden på vrangen - 22. jan. 2015 - kl. 22:22 TV: Særligt mænd vil savle over denne burger

Her var hun forleden et smut forbi Santa Monica Beach sammen med sin dansepartner for at få et par skud i kassen til et indslag i showet. Og naturligvis havde hun taget sin sædvanlige arbejdsuniform på - bikinien. Og naturligvis en g-strengsudgave.

Hvis TV2 på samme måde begyndte at hyre bikinibabes til deres dansende fredagsunderholdning, ville en hel del flere mænd formentligt se med...

Se alle billederne af den dejlige burgerbabe i galleriet over artiklen.

Charlotte McKinneys store flotte barm ryger via tv direkte ind hos mere end 100 millioner tv-seere i morgen under Superbowl i reklamen for burgerkæden Carl's Jr.(Foto: Polfoto) Intl. kendte - 1. feb. 2015 - kl. 09:47 Klar til store bryster og burger og bold

Her kan du se Charlotte McKinneys burgerreklame.

  Her kan du se hende give et par tips til et godt helbred

Samfund - 24. jan. 2015 - kl. 08:22 Ekspert: Denne reklame virker ikke

1 af 6 Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)
2 af 6 Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)
3 af 6 Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)
4 af 6 Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)
5 af 6 Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)
6 af 6 Charlotte McKinney kan nok trække en husar eller to til den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: All Over)
23 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere