Caitlyn Jenner i tvivl: Er jeg til mænd eller kvinder?

Kim Kardashians stedfar har endnu ikke taget stilling til, om hun er til mænd eller kvinder efter sit kønsskifte

Caitlyn Jenner har endnu ikke taget stilling til, om hun er til mænd eller kvinder. (Foto: All Over Press)
Caitlyn Jenner har endnu ikke taget stilling til, om hun er til mænd eller kvinder. (Foto: All Over Press)

I 65 år har Bruce Jenner været en mand. En muskuløs en af slagsen med en OL-guldmedalje i rygsækken for en sejr i 10-kamp tilbage i 1976.

Men for få måneder siden skiftede Jenner køn og vimser nu rundt i høje sko, lægger læbestift på med sikker hånd og går under navnet Caitlyn Jenner.

Se også: Kardashian-forældre genforenet

Kønsskiftet har givet mange udfordringer, og de er langt fra slut for realityfaren, der har fået sit eget tv-show, som går helt tæt på de problemstillinger, som Caitlyn står overfor.

TV - 27. jul. 2015 - kl. 10:54 USA elsker Caitlyn Jenners nye realityshow

I den kommende episode af ’I Am Cait’ bliver Jenner blandt andet spurgt til sin seksualitet under en pigemiddag. Og her kommer hun til kort. For er Caitlyn mon til mænd eller kvinder, nu hvor hun selv går i kjole og har fået bryster?

Caitlyn Jenner er i gang med at optage en ny realityserie om sig selv. 'I Am Caitlyn' hedder den. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 1. jul. 2015 - kl. 09:39 Caitlyn viser kavalergang

Svaret er uklart, og Caitlyn Jenner har ikke travlt med at tage stilling.

- Jeg har større ting end orgasme at bekymre mig om, siger hun.

Hvis Cairtlyn Jenner, der stadig kaldes ’far’ af sine børn, finder ud af, at hun er til mænd, vil det være først gang, at hun skal have sex med en herre.

- Jeg har kun været sammen med kvinder i mit liv, fortæller hun til de andre kvinder om bordet.

Se klippet her.

I forbindelse med kønsskiftet har Caitlyn Jenner været igennem flere operationer og har blandet andet fået lavet brystet. Hun har ifølge de amerikanske medier valgt at beholde sin penis. I hvert fald indtil videre.

Khloé Kardashian lå hjemme med influenza og Kylie Jenner passede sin modelkarriere. Derfor kunne de ikke være med til at hylde Caitlyn Jenner. (Privatfoto) Danske kendte - 23. jun. 2015 - kl. 08:14 Sådan blev Caitlyn fejret på fars dag

21 kommentarer
Vis kommentarer