Caitlyn Jenner klæder stadig om med mændene

Selvom Kim Kardashians stedfar har skiftet køn og nu officielt er kvinde, bruger hun stadig mændenes omklædning i golfklubben

Den tidligere OL-vinder Bruce Jenner har i mange år været grebet af at spille golf, og den hobby har ikke ændret sig, selvom han har skiftet køn og derfor nu officielt er kvinde.

Men selvom Bruce nu hedder Caitlyn, har hun alligevel skrevet 'Bruce Jenner' på sin ansøgning til golfklubben, så hun stadigvæk kan benytte mændenes omklædning, når hun svinger køllen i golfklubben, skriver Bang Showbizz.

- Jeg skrev bare 'Bruce', og det er fint. Så behøver jeg ikke at bekymre mig om omklædningsrum og alt det pjat, som jeg ikke gider at bekymre mig om lige nu. Jeg kan bekymre mig om omklædningsrum senere hen, fortæller Caitlyn Jenner.

Se også: Familiemedlem om Caitlyn Jenner: Hvad rager hun mig

Tidligere på året kom det ellers frem, at der er en skarp kønsopdeling i golfklubben, Sherwood Country Club.

Sladdersitet TMZ.com skrev i juni, at klubben stadig ville give Caitlyn Jenner lov til at spille gold med sine mandlige golfvenner, men en tår at drikke eller en bid mad efter de 18 huller, ville hun blive nødt til at indtage i golfklubbens kvindeafdeling.

Goldklubben ville ikke selv kommentere på Caitlyns brug af klubben:

- Sherwood Country Club værdsætter sine medlemmer og deres privatliv og vil ikke kommentere på spørgsmål angående dens medlemmer private brug af klubben, hvilket inkluderer Caitlyn Jenners fremtidige brug af klubben.

Se også: Caitlyn Jenner må ikke spise med sine mande-venner

Savner ikke noget
Den tidligere 'Keeping Up With The Kardashians'-stjerne savner ikke noget ved sit tidligere liv som mand. Det fortæller hun i sit show 'I Am Cait':

- Som kvinde kan jeg jo stadig lave alle de sjove ting alligevel. Jeg kan stadig spille golf, og jeg kan stadig køre ræs. Der er intet bedre end at vågne op om morgenen og være i stand til at være sit autentiske jeg, siger den tidligere olympiske atlet. TV - 27. jul. 2015 - kl. 10:54 USA elsker Caitlyn Jenners nye realityshow

Se også: Familiemedlem om Caitlyn Jenner: Hvad rager hun mig TV - 27. jul. 2015 - kl. 10:54 USA elsker Caitlyn Jenners nye realityshow

Caitlyn Jenner (højre) med sin steddatter Kim Kardashian (venstre) og sin ekskone Kris Jenner (midten).
Caitlyn Jenner (højre) med sin steddatter Kim Kardashian (venstre) og sin ekskone Kris Jenner (midten).
 

Den 65-årige Kardashian-stedfar indrømmer dog i et kommende afsnit af talkshowet 'Ellen DeGeneres', at hun er 'overvældet' over alt det, hun har lært i perioden efter kønsskiftet.

- De ting, jeg har lært, de seneste par måneder, har været overvældende. Mine erfaringer er meget anderledes end alle andres, vurderer Caitlyn Jenner ifølge Bang Showbizz.

Caitlyn har siden mødt hele familien. Her med Kim Kardashian og Kris Jenner. (Planet Photos) Intl. kendte - 6. sep. 2015 - kl. 06:28 Kris møder sin mand der nu er kvinde

12 kommentarer
Vis kommentarer