Calvin Harris vil giftes med Taylor Swift

DJ'en planlægger angiveligt at fri til sangerinden

Der kommer måske snart en stor ring på Taylors hånd. (Foto: Polfoto)
Der kommer måske snart en stor ring på Taylors hånd. (Foto: Polfoto)

DJ'en med skotsk baggrund startede med at date 'Blank Space'-sangerinden i marts, efter de blev sat sammen af fælles vennen, Ellie Goulding, og nu bliver det snart alvor.

Se også: Her er verdens bedst betalte dj's

Harris skulle efter sigende gå ned på et knæ og fri i slutningen af oktober, og det bliver noget af en udskrift for skotten.

Kæresteparret er ved muffen. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 28. jun. 2015 - kl. 20:17 De er det bedst tjenende kendispar

Ringen skulle have kostet 1,4 millioner dollar - det er cirka 9,3 millioner danske kroner.

- Calvin sagde, at han ledte efter noget meget specielt til Taylor. Han spurgte ind til de bedste slibninger på diamanter og kiggede på en ring til 1,4 mio. dollar. Han var ivrig efter at få den perfekte sten lige meget hvad, siger en kilde, der spottede den 31-årige stjerne i smykkebutikken XIV Karats i Beverly Hills tidligere på måneden.

Se også: Kærlighedskulret dj har aldrig været gladere

Selvom de to stjerner ikke har været sammen i særlig lang tid, så udtaler flere af Taylor Swifts veninder, at de også tror, hun er klar til at tage det næste skridt.

- Hun er ikke genert med at fortælle hvor højt, hun elsker ham. Til en middag for nylig kom hun til at sige det højt, og spurgte Calvin, om han havde overvejet at gifte sig med hende, udtaler en veninde til OK! Magazine.

Se også: Hitmager: Min pige har ændret musikindustrien

Parret er dog ikke blevet spottet sammen i et par uger, men skulle efter sigende være i kontakt med hinanden hele tiden, mens Taylors '1989 Tour' er i gang.

- Taylor og Calvin har haft super travlt, så de har ikke haft mulighed for at være så meget sammen, som de ønsker. De har tit sexede skype-sessioner for at holde gang i deres forhold, udtaler en anden velunderrettet kilde til Hollywoodlife.com

(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
 

3 kommentarer
Vis kommentarer