Cancer-diagnose kostede ægteskabet

Sylvie van der Vaart kunne ikke længere få børn, og det ønskede hendes fodbold-mand brændende at få

Sylvie van der Vaart i nyt Hunkemoller-lingeri. Foto: Target Press
Sylvie van der Vaart i nyt Hunkemoller-lingeri. Foto: Target Press

En cancer-diagnose og efterfølgende kemo-behandling, der heldigvis endte godt, kostede den hollandske skønhed Sylvie van der Vaart ægteskabet med fodboldspilleren Rafael van der Vaart.

Behandlingen gjorde, at hun højest sandsynligt ikke længere kunne få børn, og Rafael van der Vaart ønskede sig brændende flere af slagsen - udover det ene, parret allerede havde, nu syv-årige Damien.

Gravid med Kanibalens eks-kone
Istedet fandt husbonden sammen med fruens bedste veninde, Sabia Boularouz, og hun venter nu hans barn. Sabia var tidligere gift med 'Kanibalen' i Brøndby, Khalid Boularouz, som var Rafaels klub-kammerat i Hamburg SV.

 

 

 

- Jeg synes, det er godt, at Rafael nu skal have det barn, som jeg ikke længere kunne give ham takket være min cancer-diagnose, siger den smukke model storsindet.

Se også: Ramt af tragedie: Verdensstjerne mistede sit nyfødte barnSe også: Trusse-ikoner får kamp til stregenSe også: Bh-klædt Sylvie stopper trafikken i Paris

- Rafael fik en anden kvinde tilbage efter kemoterapien. Jeg var ikke længere et menneske uden en bekymring i livet og heller ikke samme uskyldige pige som før.

Valuta for pengene
Men hvad man ikke kan tage fra hende, er det brandgode udseende, som for længst har gjort 35-årige Sylvie til en eftertragtet model.

Ikke mindst for undertøjs-branded Hunkemoller er hun en skattet model, og på de seneste de seneste billeder med firmaets frække produkter giver hun i den grad fuld valuta for alle pengene.

0 kommentarer
Vis kommentarer