Careys eks besvimede over 50 mio. kroners vielsesring

Nick Cannon tager med et smil, at hans ekskone, Mariah Carey, er blevet forgyldt med en forlovelsesring til over 50 millioner kroner - og laver også sjov med det

Nick Cannon ligger her besvimet. I teksten til billedet står der: Det er bare en ring.(Foto: Instagram)
Nick Cannon ligger her besvimet. I teksten til billedet står der: Det er bare en ring.(Foto: Instagram)

Det er ikke gået manges næse forbi, at sangerinden Mariah Carey skal giftes. Hendes udkårne, den australske forretningsmand James Packer, har foræret hende en forlovelsesring, der trækker overskrifter verden over.

Ringen menes nemlig kostet et sted mellem 8-10 millioner dollar, hvilket svarer til mellem 56-70 millioner danske kroner, skriver flere medier.

Se også: Sangstjerne og milliardær: Vi skal giftes

Nyheden om den dyre vielsesring er også kommet til Careys eksmands opmærksomhed. Skuespilleren og tv-værten Nick Cannon, som Carey var gift med fra 2008 til 2015, har nu vist sig at være en ganske sød eksmand, men han har ikke kunnet holde sig fra at lave lidt sjov med ringens pris.

Besvimede for sjov
Han har nemlig lagt et billede op på Instagram, som forestiller ham selv, der er besvimet efter at have set hans tidligere hustrus nye ring. Billedet er fra en sketch sammen med komikeren Kevin Hart på tv-showet "Real Husbands of Hollywood", hvor de begge er med, skriver Hello Magazine.

Her ses Cannon liggende i en hospitalsseng med Hart ved sin side og ser bekymret ud. Teksten ovenover siger "Det er bare en ring, Nick".

Nick Cannon og Mariah Carey blev gift i 2008. Men sidste år gik parret fra hinanden.(Foto: AP) Intl. kendte - 19. dec. 2015 - kl. 14:17 Nyskilt tv-vært: Jeg er gået i cølibat

Nedenunder billedet ønsker Nick Cannon dog parret tillykke med det forestående bryllup og med fremtiden. Nick Cannon og Mariah Carey har også tvillingerne Morocan og Monroe på fire år sammen.

Vil man se Careys vilde forlovelsesring, kan man håbe på, at hun har den på, når hun giver koncert i Forum i København den 29. marts.

 

1 af 2 Mariah Carey og Nick Cannon mens de stadig var et par i 2014. (Foto: AP)
2 af 2 Nick Cannon ligger her besvimet. I teksten til billedet står der: Det er bare en ring.(Foto: Instagram)
6 kommentarer
Vis kommentarer