Carola: Jeg havde ikke sex i 14 år

Mærkede intet til tumorer i maven, fordi hun ikke var i seng med nogen

Carola har vundet den svenske Melodifestival to gange. Foto: All Over
Carola har vundet den svenske Melodifestival to gange. Foto: All Over

Den svenske melodi Grand Prix-vinder Carola Häggkvist, 50 år, havde i en periode af sit voksen-liv ikke sex i 14 år, afslørede hun i aftenens udgave af tv-programmet 'Renées Brygga'.

Afsløringen kom i hælene på Carolas beretning om de senere hårde år, hun har gennemlevet, siden lægerne i 2014 fandt 'mange tumorer' - dog godartede - i hendes livmoder.

Se også: Carola: Jeg overvejede selvmord

Se også: MGP-dronning anholdt efter biljagt

Opdagelsen betød en omfattende operation i maven og underlivet, og hun fik fjernet en æggestok og livmoderen, citerer BT fra Aftonbladet.

Ventede på 'the man'
- Lægerne spurgte, 'jamen, har du ikke mærket noget, når du har haft sex?'. Men jeg havde faktisk ikke været i seng med nogen i 14 år. Jeg ventede på 'the man'. Det er muligt. Selvom du dater Kicken (trommeslageren Jimmy Källqvist), svarede Carola, der også medgav, at hun ikke er helt i den form, hun kunne ønske sig efter operationen.

Grand Prix-dronning
Sangerinden er nærmest synonym med svensk melodi Grand Prix i tiden efter ABBA. Tre gange har hun vundet. Med sangene 'Främling', 'Evighet' og 'Fångad af en Stormvind'. Sidstnævnte vandt tilmed den internationale finale i Rom i 1991 - det år, Anders Frandsen repræsenterede Danmark.

Carola var i 10 år fra 1990 giftt med norske Runar Søgaard. De har sønnen Amadeus, nu 18 år, sammen. Carola har også en syv-årig adoptivdatter fra Sydafrika.

Se også: Sverige vinder Eurovision Song Contest

Efter skilsmissen i 2000 gik der 14 år, før hun endelig fandt 'the man' - nøjagtigt den årrække. der ikke bød på sex for hendes vedkommende.

 

29 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere