Céline Dion aflyser alt efter kræft-tragedie

Den Grammy-vindende sangerinde Céline Dion har aflyst sine shows efter sin mands død

Det stenrige entertainerpar Dion og Angélil. (Foto: AP)
Det stenrige entertainerpar Dion og Angélil. (Foto: AP)

Celine Dion og hendes Rene før kraften ramte ham igen i 2013 (Foto: AP) Intl. kendte - 15. jan. 2016 - kl. 00:07 Celine Dion ramt af tragedie: Manden taget af kræft

Torsdag meddelte stortalentet Céline Dion på sin Twitter, at hendes mand efter længere tids kamp mod strubekræft var død i en alder af 73 år. Det har fået den canadiske megastjerne til at aflyse sine planlagte shows i Las Vegas i weekenden, skriver Billboard.

- Det er med tunge hjerter, at vi desværre må informere jer om, at Célines optrædener lørdag og søndag er blevet aflyst. Tidligere i dag annoncerede Céline, at hendes mand, René Angélil, er død efter en lang kamp mod kræft, lyder det i en officiel udtalelse på hjemmesiden for Céline Dions shows.

René Angélil fungerede som den verdenskendte stjernes manager, før de fandt sammen som par. Han fik konstateret strubekræft i 2000, og det fik den 47-årige 'My Heart Will Go On'-sangerinde til at tage en pause fra musikken af to omgange, så hun i stedet kunne passe sin syge mand.

Angélil mindes stort i Las Vegas. (Video: Splash)

Rejst forgæves
Parret blev gift i 1994 og nåede at fejre 21 års jubilæum i sidste måned. Sammen har de tre børn.

- Alle os hos AEG og Caesars Palace har Celine og hendes børn i vores tanker og bønner. Vi er også kede af, at der er fans, der har rejst forgæves for at se Celine i weekenden, står der i den officielle udmelding fra koncertstedet.

Fem Grammy'er
Céline Dion er kendt for at have en af sin tids absolut største stemmer, og den er blevet belønnet med fem Grammy-priser. Den 47-årige sangerinde vandt tilbage i 1988 den internationale Eurovision Song Contest, da hun stillede op for Schweiz.

Hendes navn og stemme kan heller ikke skilles fra det Oscar-vindende filmhit 'Titanic', hvor hendes tolkning af titelsangen 'My Heart Will Go On' indkasserede en Oscar.

17 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere