Chris Brown fanget i skudveksling

Rapperen sang, da fem mennesker blev skudt på en club

Rapperen har selv været på kant med loven tidligere. Denne gang var det dog ikke ham, der var indblandet i skyderiet. (Foto: AP)
Rapperen har selv været på kant med loven tidligere. Denne gang var det dog ikke ham, der var indblandet i skyderiet. (Foto: AP)

I en dramatisk video, som det amerikanske medie TMZ.com  er kommet i besiddelse af, er rapperen Chris Brown til stede under en skudveksling på en club i San Jose i de tidlige morgentimer søndag.

Videoen som kan ses her, viser at rapperen er i godt humør på scenen, da de første skud lyder.

Senere lyder endnu en runde skud, mens publikum er i panik.

Fem personer blev såret ved skyderiet. Flere personer blev angiveligt holdt tilbage, men det er endnu uklart, om nogen blev anholdt, skriver TMZ.com.

Chris Brown blev ikke såret.

Se også: Skud affyret mod Chris Brown - hiphop-kollega ramt

Rapperen Chris Brown har flere gange været i karambolage med loven og er for tiden på prøveløsladelse. (Foto: AP) Intl. kendte - 25. aug. 2014 - kl. 09:29 Video: Kaos efter skud på LA-natklub

I august 2014 blev der affyret skud på en anden natklub, hvor Chris Brown befandt sig forud for MTV Video Music Awards.

Festen blev holdt på 1OAK club i West Hollywood og ifølge øjenvidner var skuddene angiveligt rettet mod 25-årige Chris Brown - i stedet for ham ramte kuglerne dog tre andre gæster.

Ligeså kendt for sin musik er Chris Brown for at tilbragt 108 dage bag murene i Northern Neck Regional-fængsel. Her sad han efter at have brudt vilkårene under en prøveløsladelse for en dom, han havde fået for at have bokset til den daværende kæreste, Rihanna.

Se også: Chris Brown taler ud om Rihanna-overfald

Se også: Chris Brown igen anholdt for vold

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere