Chyna med røv som en ladeport

Blac Chyna til reklame-optagelser for mineralvand-produktet 138 Water

Blac Chyna er kendt for sin velformede numse. Her twerker hun i en bil med Amber Rose

Mineralvand-selskabet 138 Water er kendt for sine spraglede modeller med ikke meget tøj på i dets reklamer, og dennegang gi'r det den rigtig gas.

Blac Chyna med røv som en ladeport, der ikke lader 'svigerinden' Kim Kardashians bagdel noget efter, er modellen, der skal sælge produktet.

Blac Chyna laver her en selfie af sin velformede krop.(Foto: Polfoto) Intl. kendte Rob Kardashians kæreste anholdt på et fly

27-årige Blac Chyna har det seneste års tid været kæreste med Rob Kardashian - og har endvidere den tilknytning til Kardashian-klanen, at hun har et barn med rapperen Tyga, som er kæreste med halvsøster Kylie Jenner.

 

Se Chyna til optagelse her

Rob, der er lidt i bad standing i familien på grund af forholdet til den yppige model, har holdt lav profil i lang tid, men han var med Blac Chyna til optagelserne på en strand ved Los Angeles, og han så bestemt ikke ud til at fortryde noget.

Rob Kardashian og Blac Chyna kan tjene mange penge, hvis de laver en fræk hjemmevideo. (Fotocollage: All Over Press) Intl. kendte Rob Kardashian tilbudt millioner for sexvideo

Rob Kardashian har fundet kærligheden - men ikke til familiens glæde. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Kardashians slår hånden af lillebror

Intl. kendte Amber Rose som sexet pool-haj

Men han har haft sit at slås med det sidste års tid - ikke mindst vægten, der bare er skudt i vejret. Der er lang vej endnu, men han siger - ikke mindst ved hjælp fra Blac Chyna - han nu har sat sig på diæt, og han træner hver dag, så på et tidspunkt kan det vel ses på fremtoningen.

22 kommentarer
Vis kommentarer