Clarkson fester efter fyring

'Top gear'-værten kan ånde lettet op, medhjælperen, der fik bank, har droppet at melde ham til politiet

Det var en fåmælt Clarkson der forlod sit hjem på cykel efter fyringen var en realitet. Han lader dog ikke til at tage det specielt tungt. (Video: AP)

Den temperamentsfulde ’Top Gear’-vært, Jeremy Clarkson, er tilsyneladende ikke voldsomt deprimeret over at have fået fyreseddelen fra BBC.

I hvert fald sad han ikke alene og fældede tårer over et glas sherry forleden aften, hvor han havde fået at vide, at han var fortid på stats-kanalen.

Istedet deltog han og kæresten, Phillipa Sage, i en fest hos selskabsdamen og millionæren Jemima Goldsmith, der tidligere har været kæreste med komikeren og skuespilleren Russel Brand.

'Lad Oisin være. Det er ikke hans skyld', siger Jeremy Clarkson. (Foto: All Over)
'Lad Oisin være. Det er ikke hans skyld', siger Jeremy Clarkson. (Foto: All Over)
 

Gode nyheder
Kokken Heston Blumentahl, komikeren Angus Deyton og journalisten Rachel Johnson – søster til Londons borgmester, Boris Johnson – var også blandt deltagerne i det fine selskab, der for Clarkson og venindens vedkommende sluttede ved et-tiden om natten.

Et engelsk medie påstår, at Jeremy Clarkson slog ud efter en producer i sidste uge. (Foto: AP) flash - 10. mar. 2015 - kl. 22:02 Medie: Derfor blev Top Gear-vært suspenderet

De to berømte ærkefjenders rivalisering går langt tilbage. (Foto: AP) flash - 11. mar. 2015 - kl. 04:43 Berømt rival håner Top Gear-vært

Se også: Flækkede Top Gear-Clarkson læben på producer?

I går kom der også gode nyheder for Clarkson. Den medarbejder på programmet, Oisin Tymon, der fik klø af Clarkson, da der intet varmt mad stod og ventede på tv-holdet efter dagens optagelser i Newcastle, har besluttet ikke at melde den 54-årige tv-vært til politiet for vold.

'Lad Oisin være'
North Yorkshire politi havde ellers bedt BBC om at videresende resultaterne af de interne undersøgelser om episoden, men med Tymons beslutning sker der ikke mere i sagen fra politiets side.

Den uheldige medhjælper har ellers været udsat for heftige angreb på de sociale medier, hvor han beskyldes for at være årsag til Clarksons afskedigelse.

Det er kommet så vidt, at Clarkson nu er kommet ham til undsætning.

’Det eneste jeg vil sige, er, at jeg håber folk vil lade Oisin være. Intet af dette er hans skyld’, sagde Clarkson i går udenfor sit hjem i London

13 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere