Clarkson og slænget vender tilbage

Den fyrede tv-vært får lov til at gennemføre en række planlagte live-shows med May og Hammond

De tre værter får lov til at gennemføre deres turné rundt i verden. (Foto: AP)
De tre værter får lov til at gennemføre deres turné rundt i verden. (Foto: AP)

Det kan godt være, at Jeremy Clarkson er et overstået kapitel på både ’Top Gear’ og BBC, men biler og sine to medværter er den 54-årige tv-vært langt fra færdig med.

Allerede inden Clarkson i sidste uge blev fyret på grund af et korporligt overfald af en producer, var der planlagt en ’Top Gear’-turné rundt om i verden.

James May er vært på programmet Top Gear sammen med Jeremy Clarkson. (FOTO: Stefan Rousseau/AP) Intl. kendte - 11. mar. 2015 - kl. 14:10 Top Sulten: Tv-vært sur over manglende aftensmad

Tv-seere i tusindvis har været rasende over BBCs fyring af den til tider ret grænsesøgende vært, og for ikke at optrappe sagen yderligere er det blevet besluttet at lade Clarkson, Richard Hammond og James May gennemføre de aftalte shows i Australien, Norge, Sydafrika og hjemme i England.

- For ikke at skuffe de tusindvis af mennesker rundt om i verden, der allerede har købt billetter, har BBC Worldwide aftalt med vores joint venture-partner Brand Events, at resten af turen kan fortsætte, siger en talsmand fra BBC Worldwide til avisen The Independent


Jeremy Clarksons Top Gear-exit blev mødt med protester fra fans verden over. Her ses sagnomspundne 'The Stig' indsamle underskrifter i Clarksons favør.

Jeremy Clarkson vil ikke hænge sit tøj på en knage. Den fyrede tv-vært er til stumtjenere. (Foto: AP) Intl. kendte - 31. mar. 2015 - kl. 12:32 Diva-Clarksons vilde krav: 20 flasker vin og en stumtjener

Det bliver dog ikke ’Top Gear’-shows, som fansene kender det. De vil være støvsuget for alt, hvad der lugter af BBC og ’Top Gear’. Der vil hverken kunne findes logo eller klip, der tidligere er brugt i de verdensberømte bilprogrammer. 

Den nyeste udvikling i sagen sparker liv i rygterne om, at Clarkson vil finde sammen med Hammond og May, så snart deres kontrakter med BBC udløber i september.

Clarkson - her med sin datter - ved en anden festlig lejlighed. (AP Photo) Intl. kendte - 27. mar. 2015 - kl. 20:45 Clarkson fester efter fyring


Clarkson og co. havde masser af overskud til at joke om bortvisningen, da den blev en realitet.

40 kommentarer
Vis kommentarer