Cool rapper: Børnene smeltede mit hjerte

Den populære rapper Nicki Minaj brugte en del af weekenden på at besøge syge børn i Philadelphia

Nicki Minaj er aldrig bleg for at trøste. Her gør hun det med sine bryster. (Foto: Instagram)

Det er ikke længe siden, hun stod på Orange Scene på årets Roskilde Festival. Og med otte planlagte koncerter i USA og Canada de næste tre uger, burde Nicki Minaj have nok at se til.

Alligevel tog den 32-årige sydamerikanske rapper fredag tid ud af kalenderen til at besøge syge børn på børnehospitalet The Children's Hospital of Philadelphia, der ligger i den amerikanske delstat Pennsylvania.

Se også: Hiphop-stjerne får sit eget mobilspil

Det fortæller Nicki Minaj med en række billeder på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

- Hvis du mangler noget at lave i din fritid, så prøv det her. Jeg forlod stedet med en følelse af at være blevet så inspireret af disse fantastisk stærke, smukke og dynamiske børn.

- Bed en bøn for dem, venner. De ville have smeltet dit hjerte, skriver hun til et billede af sig selv sammen med en ung pige og en teenagedreng i kørestol.

På børneafdelingen havde Nicki Minaj desuden fornøjelsen af at hilse på den otteårige Zion Harvey. For nylig gennemgik han som den yngste nogensinde en dobbelt håndtransplantation. Det skriver Mail Online.

Et operationshold på 40 arbejdede i 11 timer i træk for at udføre den banebrydende operation på Zion, som havde mistet begge sine hænder og fødder til koldbrand som toårig.

Gennem barndommen har benproteser sikret den lille drengs bevægelighed. Men fremover vil Zion Harveys to nye hænder forhåbentlig kunne forbedre hans førlighed og aktivitet yderligere.

Se også: Nicki Minaj: Røvtur på Roskilde

5 kommentarer
Vis kommentarer