Dansk tv-kvinde udpeges som verdensberømt hobbits forlovede

Hollywood-stjernen Elijah Wood, kendt fra Ringenes Herre-filmene, er på kærlighedsferie i Sverige med sin danske forlovede, tv-producenten Mette-Marie Kongsved. Se billeder af parret i artiklen

Elijah Wood har ifølge en svensk avis fået sig en dansk kæreste, nemlig tv-kvinden Mette-Marie Kongsved. Se billedet af dem sammen i artiklen. (Foto: AP)
Elijah Wood har ifølge en svensk avis fået sig en dansk kæreste, nemlig tv-kvinden Mette-Marie Kongsved. Se billedet af dem sammen i artiklen. (Foto: AP)

Danske kvinder er tilsyneladende ved at komme i stor kurs hos amerikanske Hollywood-stjerner. Det er allerede kendt, at den danske topmodel Nina Agdal er kæreste med Leonardo DiCaprio, men nu er det også blevet afsløret, at 'Ringenes Herre'-stjernen Elijah Wood, der havde hovedrollen som Frodo Sækker er forlovet med den danske tv-stjerne Mette-Marie Kongsved. Det skriver den svenske avis 'Aftonbladet'.

Elijah Wood har gennem den sidste uge været på en kærlighedsferie i Sverige, hvor han sidste blev set på Treehotel i byen Harads, hvor han stillede op til en selfie med hotelejeren Britta Johnsson-Lindvall.

På ferie med sin danske kæreste
– Han er på ferie med sin kæreste. De ville nok opleve vores arktiske klima og se, hvordan livet leves her oppe. De fleste som kommer her har fået tips fra en ven, og vi har ganske mange gæster fra film- og modebranchen, siger Britta Johnsson-Lindvall til Aftonbladet.

Parret blev dog først set på restaurant Tuppen i Sundsvall den 28. december. To dage senere blev de set på Bilbolagets Cafe i Östersund og derefter i en tøjbutik i Frösö. Ved den lejlighed blev den danske blonde kvinde peget ud som den danske producent Mette-Marie Kongsved.

Hobbittens nye kæreste Mette-Marie Kongsved arbejder på det Los Angeles-baserede filmselskab XYZ Film, der blandt andet står bag Netflix-filmen 'I Don't Feel at Home in this World Anymore' med Elijah Wood i hovedrollen. Ifølge Aftonbladet startede den danske Mette-Marie på selskabet som praktikant i 2013 efter en karriere indenfor moderne dans og ballet. Men nu arbejder hun altså med at udvikle tv og film.

 

 

 

40 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere