David Hasselhoff laver 'tv-ups' i ny dansk reklamefilm

I Teleselskabet 3's nye reklamefilm siger David Hasselhoff, at der i Danmark ikke findes et ord for awesome, men det gør der

Video: Teleselskabet 3/Presse

Fra i morgen og et godt stykke frem vil den 64-årige amerikanske skuespiller David Hasselhoff været at finde en dansk reklamefilm.

Teleselskabet 3, der tidligere havde den amerikanske rapper Snoop Dogg som frontfigur, har nu fået Baywatch-stjernen til ligge på køleren på en klassisk amerikanerbil.

Mens han slænger sig på den orange og hvide bil, slår han fast, at Danmark ikke har et ord for 'awesome', hvorefter han på komisk vis forsøger at forklare, hvad ordets betydning er.

- Jeg hører, at I danskere ikke har et ord for 'awesome'. Lad mig forklare: Et glas mælk, awesome. Ostefondue, awesome. The Hoff, absolut awesome. '3 like home', awesome, siger David Hasselhoff i reklamefilmen, der fredag kan findes i sin fulde længde på Youtube.

Sådan lærte vi 'Baywatch'-stjernerne at kende. Foto: All Over Press flash - 12. okt. 2016 - kl. 15:22 Sådan ser Baywatch-stjernerne ud i dag

Hasselhoff tager fejl
Selv om det fremgår af underlægningsmusikken og David Hasselhoffs nonchalante forklaring af ordets betydning, at han i reklamefilmen ikke skal tages alt for alvorligt, så tager han fejl i sin påstand om, at Danmark ikke har et ord for 'awesome'.

Ifølge Gyldendals røde ordboger kan ordet awesome oversættes til både fantastisk og formidabel på dansk.

Alligevel mener teleselskabet 3's marketingchef Frederik Grønlund Scholten ikke, at David Hasselhoff tager fejl.

- Vi synes ikke, at der findes ét enkelt dansk ord, som kan rumme hvad ’Awesome’ betyder. Ting, der er ’awesome’, er både cool og lækre men også imponerende og nærmest overvældende i en positiv retning og fremkalder i nogen sammenhænge ærefrygt og beundring. Man kan vel sammenligne det med, at der ikke findes ét godt ord på engelsk for ’hygge’.

Se også: Derfor holder Hasselhoff stort ungkarleparty

42 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere