Derfor døde Star Wars-stjerne og mor

Der skal stadigvæk laves enkelte prøver, men læger kan nu slå fast, hvorfor Carrie Fisher og moderen Debbie Renoylds døde

Sådan lød alarm-opkaldet, da Carrie Fisher fik et hjertestop. (Foto: AP)

Kendte Chok-år på kendis-dødsfronten: Sådan døde stjernerne

Det var en dobbelttragedie, der lige før nytår ramte Hollywood, da Star Wars-stjernen Carrie Fisher og hendes mor, Debbie Reynolds, døde inden for kun et døgn af hinanden.

Carrie Fisher, der blev kendt for at spille prinsesse Leia i Star Wars-triologien, fik det dårligt den 23. december, da hun sad på et fly på vej hjem til Los Angeles fra Europa - og fire dage senere døde hun på hospitalet.

Nu er dødsårsagen slået fast, skriver det amerikanske underholdningsmedie, TMZ. Det var et hjertestop, der tog livet, af skuespillerinden, står der i dødsattesten.

Så kærlige var Debbie Reynolds og Tony Curtis ikke mod hinanden bag scenen. Foto: All Over Kendte Debbie Reynolds: Tony Curtis kaldte mig et elendigt knald

Hvad der var årsagen til hjertestoppet er endnu ikke kommet frem, da det ikke er alle prøver, som man har fået svar på endnu.

Man kan dog til gengæld 100 procent slå fast, hvad hendes mor Debbie Reynolds døde.

Ifølge TMZ, som har fået adgang til dødsattesten, fik Reynolds af en massiv hjerneblødning den 28. december kun 24 timer efter datterens død, og det var altså den, som tog livet af hende.

Den 84-årige kvinde var hjemme hos sin søn, inden hun faldt om. Ifølge sønnen Todd Fisher var de i gang med at planlægge Carrie Fishers begravelse, da moderen pludselig faldt om.

  Frances Bean Cobain og Courtney Love. Foto: AP Intl. kendte - 6. jan. 2017 - kl. 07:43 Megastjerner stod i kø for at sige farvel

- Jeg savner hende så meget, jeg vil være sammen med Carrie, sagde hun og besvimede, hvorefter hun blev hastet til hospitalet.

De to stjerner blev i fredags begravet Forest Lawn Memorial Park i Hollywood Hills.

Begravelsen fandt sted dagen efter en privat mindehøjtidelighed, der havde deltagelse af blandt andre Gwyneth Patrow, George Lucas, Meryl Streep og Meg Ryan.

Det var Debbie Reynolds ønske at blive begravet, som hun var, hvorimod det var Carrie Fishers ønske at blive kremeret.

Lidt af asken blev siden placeret i morens kiste, mens resten blev båret i en pilleformet urne af broderen Todd Fisher.

Carrie Fisher efterlader sig en 24-årig datter.

28 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere