Derfor er jeg nødt til at vise mine former frem

Verdensstjernen Jennifer Lawrence afslører grunden til, at hun ofte viser sig frem i nedringede kjoler 

Jennifer Lawrence møder ofte op på den røde løber i stærkt nedringede kjoler. Her er det på den røde løber i Berlin.(Foto: Polfoto)
Jennifer Lawrence møder ofte op på den røde løber i stærkt nedringede kjoler. Her er det på den røde løber i Berlin.(Foto: Polfoto)

Allerede som kun 20-årig fik Jennifer Lawrence sit kunstneriske gennembrud i filminstruktøren Debra Graniks film 'Winters Bone' fra 2010. Men det var rollen som Katniss Everdeen, der i 2012 gjorde den i dag 25-årige smukke skuespillerinde til en af Hollywoods største stjerner.

Den 25-årige Jennifer Lawrence er ikke interesseret i 21-årige Justin Bieber. Foto: AP Intl. kendte - 24. dec. 2015 - kl. 17:26 Jennifer Lawrence: Nej tak Bieber

Siden verdensgennembruddet i 2012 har Jennifer Lawrence medvirket i hele 14 spillefilm. Og ved siden af selve filmkarrieren er hun også blevet kendt som en kvinde med markante stærke meninger om alt fra kropslighed til feminisme og ligeløn for kvindelige og mandlige skuespillere.

Og så er Jennifer Lawrence heller ikke bange for at vise sin utrolig velskabte krop frem. Hun optræder tit på de røde løbere i meget nedringede outfits og har intet imod at vise lidt hud frem.

Til magasinet Glamour har Lawrence for nylig afsløret, hvorfor hun føler sig bedst tilpas, når hun viser lidt mere af sin krop frem, end hun egentlig behøver.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her viser Jennifer såkaldte side-boobs til premieren på  'The Hunger Games: Mockingjay Part 2' i London.(Foto: Polfoto)
Her viser Jennifer såkaldte side-boobs til premieren på 'The Hunger Games: Mockingjay Part 2' i London.(Foto: Polfoto)
 

Jennifer Lawrence er en bramfri dame. Foto: AP Intl. kendte - 22. dec. 2015 - kl. 19:55 Jennifer Lawrence udfrittet om frække afsløringer

Store bryster er man nødt til at vise frem
- Jeg har både bryster og bagdel, og der er altså rigtig meget tøj, der er skabt for helt tynde kvinder. Og det er en slags tøj, der dækker alt for meget af kroppen og får mig til at se tyk ud. Jeg er nødt til at vise mine former frem, fortæller Jennifer til Glamour.

Hun har også tidligere udtalt: Hvis man har store bryster, er man nødt til at vise dem frem.

I sin sidste film 'Joy' portrætterer Jennifer Lawrence i øvrigt en stærk kvinde, der starter et succesrigt familiefirma op, som hun styrer helt alene.

Se også: Nervøs stjerne drak sig fuld inden sexscene

Smukke Jennifer er ikke bange for at vise lidt hud.(Foto: AP)
Smukke Jennifer er ikke bange for at vise lidt hud.(Foto: AP)
 

1 af 3 Her viser Jennifer såkaldte side-boobs til premieren på 'The Hunger Games: Mockingjay Part 2' i London.(Foto: Polfoto)
2 af 3 Smukke Jennifer er ikke bange for at vise lidt hud.(Foto: AP)
3 af 3 Jennifer Lawrence møder ofte op på den røde løber i stærkt nedringede kjoler. Her er det på den røde løber i Berlin.(Foto: Polfoto)
47 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere